Σάββατο, Ιουλίου 23

«Βγαίνω ραντεβού μόνο με άντρες που πηγαίνουν με ιερόδουλες» – 22χρονη στρίπερ εξηγεί πώς επιλέγει τους συντρόφους της

«Βγαίνω ραντεβού μόνο με άντρες που πηγαίνουν με ιερόδουλες» – 22χρονη στρίπερ εξηγεί πώς επιλέγει τους συντρόφους της
«Δεν υπάρχει τίποτα λάθος ή κακό στο να είσαι εργαζόμενος του σεξ»

Όλοι έχουν τα δικά τους standards όταν επιλέγουν τους συντρόφους τους. Άλλοι διαλέγουν τους συντρόφους τους με κριτήριο να έχουν κάποια σίγουρη δουλειά, άλλοι με βάση το πώς συμπεριφέρονται ή να πατάνε στη γη. Το μόνο σίγουρο είναι πως «Είναι τα απλά πράγματα. Το βασικό που πρέπει να έχει κάποιος για να βγεις μαζί του, είναι να σου καλύπτει τις βασικές σου ανάγκες. Τις επιθυμίες σου. Ξεκινάς από εκεί» σχολίασε η 22χρονη στρίπερ Kate Iselin στην nypost.

Τα δικά της standrads παραδέχεται πως ενώ δεν είναι και τόσο απαιτητικά είναι όμως αρκετά «Για μένα, κάθε πιθανός φίλος ή φίλη πρέπει να είναι ανοιχτός στο vegan φαγητό. Δεν χρειάζεται να είναι vegan, αλλά δεν θέλω να «ξινίσουν» κάθε φορά που βάζω λίγη vegan φέτα στο καλάθι των αγορών» είπε. Επιπλέον, για να βγεις μαζί της «θα πρέπει να του/ της αρέσουν οι επισκέψεις στο Ikea και να είναι πρόθυμοι να αποδεχτούν ότι θα είμαι αυτή που θα συναρμολογήσει τα έπιπλα όταν τα πάρουμε σπίτι» πρόσθεσε.

 

Ακόμα ένα κριτήριο είναι να αγαπούν τα ζώα γιατί «η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να μην εμπιστεύομαι ποτέ κανέναν που δεν αγαπά τα ζώα» είπε.

Όλα αυτά δεν ακούγονται και τόσο υπερβολικά για να ξεκινήσεις μία σχέση. Ωστόσο, η πρόσθεσε και κάτι που δεν είναι και τόσο… συνηθισμένο. Για να βγεις ραντεβού μαζί της θα πρέπει στο παρελθόν να έχεις επισκεφτεί μια εργαζόμενη του σεξ.

«Ξέρω ότι, για πολλούς ανθρώπους, η επίσκεψη σε ιερόδουλη, είναι κάτι που να μην επιθυμούν. Το να γνωρίζετε ότι η σχέσησας έχει κάνει μερικές επισκέψεις σε ένα στριπ κλαμπ είναι αρκετό για να διαλύσει κάποιες σχέσεις πριν καν αρχίσουν» .

Αλλά όπως εξηγεί οι εργαζόμενοι του σεξ – όπως είναι και η ίδια – είναι ταλαντούχοι, δημιουργικοί και πολυμήχανοι άνθρωποι που προσφέρουν οικειότητα, σεξ και διασκέδαση σε αυτούς που το επιθυμούν.

«Οι εργαζόμενοι του σεξ παρέχουν έναν ώμο για να κλάψουν για όσους χρειάζονται κάποιον να εμπιστευτούν και να φέρουν ψυχαγωγία και χαρά σε όποιον θέλει να γιορτάσει» ανέφερε και συνέχισε

«Είμαστε ζεστοί και ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι που περνούν χρόνο με άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα και ξέρουμε πώς να τα κάνουμε να νιώθουν άνετα και ξεχωριστά σε μερικές από τις πιο ευάλωτες στιγμές τους. Ο κόσμος πρέπει να σέβεται τη δουλειά μας ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, γιατί αυτό ακριβώς είναι.

Παραδέχεται πως «ως εργαζόμενη σεξ, σπάνια τα ακούω αυτά όταν λέω σε έναν σύντροφο για τη δουλειά μου». «Μου έχουν πει πράγματα που δεν θα μπορούσα να επαναλάβω εδώ. Κάποιοι σε τσατ γνωριμιών με ρωτούν αν είμαι θλιμμένη ή θύμα εκμετάλλευσης κ.α» σημείωσε η Kate.

Ωστόσο όπως είπε, η πλειονότητα των πρώην συντρόφων της υποστήριξε τη δουλειά της, αλλά την αποδέχτηκαν με μια προειδοποίηση: «αν και αισθάνονται άνετα με το ότι είμαι εργαζόμενη σεξ, δεν θα ήθελαν ποτέ να επισκεφτούν οι ίδιοι μια εργαζόμενη του σεξ, επειδή κατά κάποιο τρόπο δεν βλέπουν τους εαυτούς τους να ταιριάζουν με το στερεότυπο του πώς μπορεί να μοιάζουν οι πελάτες μας ή να βρίσκουν ικανοποίηση στα φθηνά και κομψά δωμάτια στα οποία φαντάζονται ότι εργαζόμαστε».

«Δεν υπάρχει τίποτα λάθος ή κακό στο να είσαι εργαζόμενος του σεξ και δεν υπάρχει τίποτα λάθος ή κακό στο να επισκέπτεσαι έναν» τόνισε η 22χρονη.

Σύμφωνα με την εργαζόμενη του σεξ οι καλύτερες σχέσεις που είχε ήταν με άτομα που είχαν εμπειρία της δουλειάς από την πλευρά όμως του πελάτη: κάποιος που επισκέφτηκε μια συνοδό, κάποιος που δεν φοβάται να σχεδιάσει μία νύχτα σε ένα στριπτιτζάδικο ή με κάποιον που, τουλάχιστον, έχει την αξιοπρέπεια να πληρώσει για το πορνό που παρακολουθεί.

Αν και ο κόσμος της δουλειάς που περιγράφω μπορεί να εξακολουθεί να φαίνεται ξένος σε έναν σύντροφο, έχει τουλάχιστον κάποιο πλαίσιο αναφοράς για το τι θα έβγαζα στη δουλειά: οι συζητήσεις στο δωμάτιο των κοριτσιών δεν φαίνονται τόσο ξένες, οι νύχτες γίνονται πιο κατανοητές και μπορούν τελικά να αποδεχτούν ότι ακόμη και οι πιο φιλικοί πελάτες δεν αποτελούν απειλή για μια αφοσιωμένη σχέση.

Αφού επισκεφτούν οι ίδιοι μία εργαζόμενη του σεξ μπορούν να κατανοήσουν πως μια σεξουαλική υπηρεσία δεν ισοδυναμεί με παράνομη σχέση, πιστεύω ότι κάθε ρομαντικός σύντροφος που έχει επισκεφτεί ένα τέτοιο μέρος βλέπει τη δουλειά μου ακριβώς όπως είναι: μια δουλειά.

«Εφεξής, πριν ξεκινήσω μία σχέση μου, θα ρωτάω τον σύντροφό μου αν έχει βγει με συνάδελφό μου και ελπίζω η απάντηση να είναι ναι… » κατέληξε η Kate. 

 newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .