Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΜέΡΑ25: Η «δικαιοσύνη» τους είναι σαν τα φίδια, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους

ΜέΡΑ25: Η «δικαιοσύνη» τους είναι σαν τα φίδια, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους

Την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με το Δημήτρη Λιγνάδη σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ως την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο ο Λιγνάδης, μετά από μία τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε η Πρόεδρος του δικαστηρίου μειοψηφώντας σχεδόν σε όλα,

για ηπιότερη αντιμετώπιση του βιαστή ανηλίκων που είχε εξαπατήσει με τις 'υποκριτικές του ικανότητες' την κ. Μενδώνη και τον κ. Μητσοτάκη», σημειώνει και προσθέτει:

«Ελεύθερος ο μεσίτης που δολοφόνησε τον Ζακ. Ελεύθερος ο Κορκονέας που δολοφόνησε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο με τεράστια μεθόδευση για να αποκλειστούν οι συνήγοροι της οικογένειας από την διαδικασία». 

«Ελεύθεροι οι δολοφόνοι-αστυνομικοί του 18χρονου Ρομά, Νίκου Σαμπάνη, στους οποίους συμπαραστεκόταν ο κ. Θεοδωρικάκος μετά το γάζωμα με 36 σφαίρες ενός αυτοκινήτου με άοπλα, νεαρά παιδιά», συνεχίζει, επισημαίνοντας ότι «την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που βρίσκεται στην 53η μέρα απεργίας πείνας διεκδικεί την εφαρμογή του σωφρονιστικού νόμου της Κυβέρνησης για την υφ' όρον απόλυσή του και ο Πάνος Καλαϊτζής που έχει προφυλακιστεί με ένα εντελώς ανύπαρκτο και στημένο κατηγορητήριο, αντιμετωπίζονται εκδικητικά από την αστική δικαιοσύνη και στερούνται θεμελιωδών δικαιωμάτων και του στοιχειώδους κράτους δικαίου».  

«Η 'δικαιοσύνη' τους είναι σαν τα φίδια, δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους», καταλήγει ο Μ. Κριθαρίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.