Σάββατο, Ιουλίου 16

ΗΠΑ: Γάτα που έμεινε 3 εβδομάδες στο αεροδρόμιο της Βοστώνης παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες της

H περιπετειώδης γάτα επέστρεψε σώα και ασφαλής στους ιδιοκτήτες της
H περιπετειώδης γάτα επέστρεψε σώα και ασφαλής στους ιδιοκτήτες της

ΗΠΑ: Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μίας...ατίθασης γάτας που έμεινε επί σχεδόν τρεις εβδομάδες , στο αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης, με το προσωπικό να αδυνατεί να την πιάσει. Παραδόθηκε στους πανευτυχείς ιδιοκτήτες της και η ιστορία της έκανε το γύρο του κόσμου.

 

Επί περίπου τρεις εβδομάδες, η Ρόουντι, η αγαπημένη γάτα μιας οικογένειας απέφευγε το προσωπικό του αεροδρομίου, τους υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών και τους ειδικούς από τις φιλοζωικές οργανώσεις. Είχε δραπετεύσει από ένα μεταφορέα κατοικίδιων στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστώνης και τελικά πιάστηκε την Τετάρτη (13/7) μετά απο μία απίστευτη περιπέτεια.

Η ιδιοκτήτριά της Patty Nolet Sahli δημοσίευσε στο Facebook ότι η 4χρονη μαύρη θηλυκή γάτα φαίνεται υπέροχη και η οικογένεια ανυπομονεί να επανενωθεί μαζί της. Η οικογένεια επέστρεφε στις ΗΠΑ μετά από μια ανάπτυξη στη Γερμανία με τον αμερικανικό στρατό, όταν η Ρόουντι ξέφυγε από το κλουβί της κατά την προσγείωση.

I received camera footage that shows Rowdy running at the airport...at least we have a spottig of her! They moved cages near that area with some of our clothing, food, water and her favorite treats. Now we hope she will take the bait!


«Είτε από κούραση είτε από πείνα δεν θα μάθουμε ποτέ,
αλλά σήμερα το πρωί άφησε τον εαυτό της να πιαστεί» είπε εκπρόσωπος του αεροδρομίου. Η Ρόουντι υποβλήθηκε σε έλεγχο υγείας και θα επιστραφεί στην οικογένειά της. «Είμαι κάπως δύσπιστη», είπε η ιδιοκτήτριά της. «Σκέφτηκα, «Ποιες είναι οι πιθανότητες να την πάρουμε πίσω;» Αλλά πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί και είμαι τόσο σοκαρισμένος».

Η περιπέτεια της Ρόουντι ξεκίνησε στις 24 Ιουνίου, καθώς η Σάλι και ο σύζυγός της επέστρεφαν στις ΗΠΑ από 15 χρόνια στη Γερμανία με τον στρατό. Όταν η πτήση της Lufthansa προσγειώθηκε, η μαύρη γάτα με τα πράσινα μάτια ξέφυγε από το κλουβί της, κυνηγώντας μερικά πουλιά.

Σύντομα η ίδια η Ρόουντι βρέθηκε και η ίδια στο επίκεντρο μίας καταδίωξης, καθώς η απόδρασή της ξεκίνησε μια μαζική έρευνα στην οποία συμμετείχε το προσωπικό αεροδρομίου και της Lufthansa, οι εργάτες κατασκευών και τα μέλη της φιλοζωικής, που επιστράτευσαν ειδικές κάμερες

Παρά τις πολυάριθμες σύντομες συναντήσεις τους, η Ρόουντι πάντα ξέφευγε με τους ανθρώπους που την κυνηγούσαν όμως πλέον έχει αποκατασταθεί η ηρεμία στο αεροδρόμιο. «Ήταν μια συλλογική προσπάθεια», είπε η ιδιοκτήτριά της, η οποία κατάγεται από το Νιου Χάμσαϊρ και μετακομίζει στη Φλόριντα. «Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στην αναζήτησή της».

 Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .