Πέμπτη, Ιουλίου 7

Αυτα τα επιδόματα φέρνουν τους μετανάστες στην Χώρα μας . Κάθε χρόνο κι άλλο παιδί κάνουν οι Μουσουλμάνοι και οι Ρομά παίρνουν αυτοί επιδόματα και οι Έλληνες χαμηλοσυνταξιούχοι αργοπεθαίνουν με 400 ευρώ σύνταξη !


Επίδομα παιδιού: Πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ, κλείνει η πλατφόρμα - Ημερομηνίες

Κλείνει αύριο, Παρασκευή 8 Ιουλίου, για την υποβολή αιτήσεων η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού. Η πλατφόρμα θα κλείσει στις 6 το απόγευμα. Στη συνέχεια να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές των δικαιούχων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση

και η καταβολή της δεύτερης δόσης. Το επίδομα παιδιού θα πληρωθεί στις 29 Ιουλίου.

Τι να προσέξετε για την πληρωμή

Για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αν αποθηκεύτηκε η προσωρινά αίτηση, θεωρείται μη υποβληθείσα και έτσι δεν θα πληρωθείτε.

Μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης, όποτε και αν κατατεθεί, μέχρι τις 29 Ιουλίου θα επανυπολογιστεί το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ.

Ειδικότερα, όσοι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση θα πληρωθούν στις 29 Ιουλίου την τρίτη διμηνιαία δόση με βάση τα εισοδήματα που δήλωσαν στην νέα φορολογικής τους δήλωση.

Όσοι όμως δεν έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση θα πληρωθούν με βάση τα εισοδήματα που είχαν δηλώσει το 2020.

Έτσι μέχρι την υποβολή της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος τρέχοντος έτους, θα λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του δικαιούμενου ποσού τα εισοδήματα του φορολογικού έτους 2021.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .