Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΙΚΗΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΟΤΑΜ 4050/22, ΚΟΒΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ

collage-2022-06-27T034856.879

Στα πλαίσια της ανωτέρω , μόνιμης πλέον ΝΟΤΑΜ .
Επιτρέπει από την Ελλάδα μόνο της μη στρατιωτικές πτήσεις και διελεύσεις , απαγορεύει την παρουσία  Ελλήνων αξιωματούχων στα νησιά Λέσβο, Σάμο, Χίο, Ικαρία, Λήμνο, Σαμοθράκη, καθώς και στα νησιά των Δωδεκανήσων – Αστυπάλαια, Ρόδος, Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος, Τήλος, Νίσυρος, Κάλυμνος, Αγαθονήσι, Χάλκη, Λέρος, Λειψοί, Ψέριμος, Πάτμος, Σύμη, Κως και Καστελλόριζο και , θεωρεί ¨σε αποχώρηση¨ της όποιες  Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις βρίσκονται σ αυτά , αποχώρηση που πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31 Αυγούστου 2022

Επιτρέπει την δράση της FRONTEX και των ΝΑΤΟικών δυνάμεων , απαιτεί σχέδιο πτήσης για την προσγείωση ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων στ ανωτέρω νησιά ,επιτρέπει την ελεύθερη αλιεία σε Τούρκικα αλιευτικά στο  «Τουρκικό Αιγαίο» και απαγορεύει την δράση Ελληνικών αλιευτικών.

Υποχρεώνει τα μη Τουρκικά επαγγελματικά σκάφη που δραστηριοποιούνται ανατολικά του 25ου παραλλήλου , να εκδώσουν άμεσα  Πιστοποιητικό Ελέγχου Ξένου Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής .Σε περίπτωση που το ξένο επαγγελματικό σκάφος αναψυχής δεν εφοδιαστεί σε εύλογο χρόνο  με τέτοιο , απαγορεύεται ο απόπλους του πλοίου μέχρι την έκδοση ή υποβολή του Πιστοποιητικού στη Τουρκική Λιμενική Αρχή .

25οσ
Όλος αυτός ο καθημερινός καταιγισμός ειδήσεων και πληροφοριών περί επικειμένου Ελληνοτουρκικού πολέμου που σας άφηνε αποσβολωμένους και που  εν αγνοία τους προωθούσαν πολλά ΜΜΕ , σκοπό είχε να ¨παραλύσει¨ η κοινή γνώμη και σε συνδυασμό με τον έλεγχο της πλειοψηφίας της ειδησεογραφίας , να δεχτεί αυτήν την εξέλιξη .

Απόδειξη ;  Μετρήστε πόσοι θα τολμήσουν να δημοσιεύσουν το παρόν και δείτε τις εξελίξεις να επαληθεύουν τ ανωτέρω. Άρχισε !!

Αθήνα 4 Ιουλίου 2022

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%94%ce%9f%ce%a3%ce%99%ce%91-%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%9a%ce%97%ce%a3-%ce%97-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%99%ce%91-%ce%9c%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%9c%ce%9f%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.