Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Το κυβερνητικό φιάσκο με τις ελαφρύνσεις των τιμολογίων που αντί για του υπεσχημένου 70% ήταν μόλις 30%!


Μπορεί πράγματι στην πράξη να προκύπτει μια μεγάλη ελάφρυνση για τα νοικοκυριά, μετά τα μέτρα της κυβέρνησης, της τάξης του 30%, η οποία ωστόσο απέχει πολύ από το 70% που είχαν τάξει οι κυβερνώντες!

Με αποτέλεσμα ένα σοβαρό και...ουσιαστικό μέτρο ανακούφισης για τα νοικοκυριά και την κοινωνία, αντί να χειροκροτείται, να γυρίζει εντέλει μπούμερανγκ κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία κατηγορείται – από το δεξιό εκλογικό της σώμα- για ψεύτικες υποσχέσεις!!!

Αυτά βεβαίως να τα βλέπουν στο Μαξίμου, γιατί τα «μεγάλα λόγια» διαφόρων δήθεν τεχνοκρατών πολιτικών ανδρών, που κάνουν υπολογισμούς της πλάκας και του ποδαριού, παρασέρνουν σε υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν! Με αποτέλεσμα η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, να εμφανίζονται την ώρα τούτη εκτεθημένοι!


https://radar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.