Κυριακή, Ιουλίου 31

A-listers celebrities που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις!

A-listers celebrities που έχουν παραδεχτεί ότι έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις!

Στην εποχή μας, όλο και περισσότερες celebrities, influencers και μοντέλα είναι πρόθυμες να μοιραστούν το ότι έχουν υποστεί κάποιου είδους πλαστική επέμβαση στο σώμα ή στο πρόσωπό τους.

Την αμέσως προηγούμενη δεκαετία η προσφυγή στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού θεωρείτο ακόμα ταμπού, όχι όμως πια! 

Οι πλαστικές δεν θεωρούνται πλέον επεμβάσεις που προορίζονται μόνο για τους πλούσιους. Απεναντίας, θεωρούνται πλέον αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός που επιθυμεί να αλλάξει οποιοδήποτε σημείο του σώματος ή του προσώπου του με το οποίο δεν είναι ευχαριστημένος, με σκοπό να νιώσει όμορφα με την εμφάνισή του.

Σήμερα θα δούμε ποιες διάσημες γυναίκες έχουν αποκάλυψε ότι έχουν πειράξει κάτι στο πρόσωπό τους. Πρόκειται για A-listers celebrities που ήταν αρκετά γενναίες στο να παραδεχτούν ανοιχτά τις μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές που έχουν κάνει στην εμφάνισή τους.

Kourtney Kardashian

Ήδη από το 2010 είχε παραδεχτεί ανοιχτά ότι έχει κάνει αυξητική στήθους όταν ήταν 22 ετών, χωρίς μάλιστα να ντρέπεται καθόλου γι' αυτό.

Παρά την υπερηφάνεια που έδειξε τα αποτελέσματα της πλαστικής της, η Kourtney παραδέχτηκε το 2011 ότι μετάνιωσε για την απόφαση. Είπε: «Είχα κάνει την πλαστική, αλλά αν μπορούσα να επιστρέψω πίσω, δεν θα το έκανα. Ήμουν τόσο χαριτωμένη πριν. Συνειδητοποίησα ότι με έκαναν να δείχνω με έναν συγκεκριμένο τρόπο και σκέφτομαι να τα αφαιρέσω».

Οι επεμβάσεις που φημολογείται ότι έχει κάνει

Παρόλο που ορισμένοι θαυμαστές κατηγόρησαν την Kourtney ότι πέτυχε την τονισμένη σωματική της διάπλαση μέσω λιποαναρρόφησης, επέμεινε ότι έγινε μέσω διατροφής.

Διατηρεί την σιλουέτα της κάνοντας εξαντλητικές προπονήσεις με έναν προσωπικό γυμναστή. Επιπλέον, η σταρ ακολουθεί μια δίαιτα χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά, ενώ αποφεύγει τη ζάχαρη.

Η Kourtney έχει επίσης κατηγορηθεί για πλαστική στη μύτη, ανύψωση φρυδιών, ανύψωση στα μάγουλα, μεγάλα χείλη, λέιζερ, botox και πολλά άλλα.

Kim Kardashian

Άλλη μια από τις διάσημες αδελφές που έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει botox στο παρελθόν.

Έκανε Botox για πρώτη φορά στην 5η σεζόν του Keeping Up with the Kardashians, και παραδέχτηκε επίσης ότι κάνει λέιζερ στις μικρές τρίχες στο μέτωπό της για να ξαναφτιάξει τη γραμμή των μαλλιών της.

Οι επεμβάσεις που φημολογείται ότι έχει κάνει

Αν και έχει από καιρό κατηγορηθεί για πλαστική στη μύτη, η Kim αρνήθηκε ξανά τις φήμες ενώ έκανε το μακιγιάζ της από τον Mario Dedivanovic σε Master Class.

Η Kim Kardashian αρνείται εδώ και καιρό ότι έχει βάλει εμφυτεύματα για να δώσει ώθηση στη διάσημη πίσω πλευρά της. Ήταν τόσο ανυπόμονη για να σταματήσει τις φήμες αυτές που είχε κάνει ακτινογραφία στη σεζόν 6 του Keeping Up with the Kardashians για να αποδείξει ότι οι επικριτές της ήταν λάθος.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας επίσης αρνείται τους ισχυρισμούς ότι είχε μεγαλώσει το στήθος της, μια διαδικασία για την οποία η αδελφή της Kourtney Kardashian μίλησε ανοιχτά.

Το 2016, η Kim αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ενός δερματολόγου διασημοτήτων ότι ξόδεψε 100.000 δολάρια για να επαναφέρει το σώμα της όπως ήταν πριν από τον τοκετό μετά τη γέννηση του γιου της Saint.

Kylie Jenner

Μετά από πολλές φήμες που κυκλοφορούσαν για τη νεαρή επιχειρηματία, η ίδια παραδέχτηκε σε ένα επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians ότι έχει «γεμίσει» τα χείλη της, και μάλιστα από τα 15 της, καθώς πάντα αισθανόταν ανασφάλεια με το γεγονός ότι είχε λεπτά χείλη.

Σε όλες αυτές τις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει ολοκληρωτικές αλλαγές σε όλο το πρόσωπό της απαντάει αρνητικά, επιμένοντας ότι το μόνο που έχει δοκιμάσει είναι τα lip fillers και δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν θα το έκανε ποτέ, καθώς φοβάται το νυστέρι.

Kaley Cuoco

Η πρωταγωνίστρια του The Big Bang Theory το 2016 είχε αποκαλύψει ότι έχει «πειράξει» τη  μύτη της, ενώ έχει κάνει και αυξητική στήθους. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώθεις καλά με την εμφάνισή σου. Αν δεν το κάνεις για τους άλλους ή για κάποιον άντρα, αλλά μόνο και μόνο για σένα και για να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, τότε αυτό είναι καταπληκτικό», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Cindy Crawford

Παρ' ότι ακολουθεί μια υγιεινή ζωή με ισορροπημένη διατροφή,  γυμναστική και καθόλου καταχρήσεις, η ίδια έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει botox για να έχει αυτό το τέλειο δέρμα στα 55 της.

«Δεν θα πω ψέματα, μπορεί οι κρέμες που χρησιμοποιώ να χαρίζουν στην επιδερμίδα μου μια πολύ ωραία υφή και απαλότητα, όμως η ελαστικότητα που χάνεται φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου, ανακτάται μόνο με ενέσιμο κολλαγόνο, βιταμίνες και botox. Αν και η ποιότητα ζωής μου κάνει όντως θαύματα, χρωστάω τη νεανική όψη του δέρματός μου στον πλαστικό χειρουργό μου» είχε αποκαλύψει.

Nicole Kidman

Η ηθοποιός έχει δοκιμάσει botox, αλλά όπως έχει πει, δεν το ξανα έκανε ποτέ καθώς δεν της άρεσε το γεγονός ότι δεν μπορούσε καν να κινήσει τους μύες του προσώπου της και φαινόταν τελείως ανέκφραστη.

Γνωστοί Αμερικανοί πλαστικοί μίλησαν στο διαδικτυακό Hollywood.com και συμφώνησαν ότι η ηθοποιός έχει κάνει παντού botox και έχει γεμίσει όλο το πρόσωπό της με fillers. Κάποιοι είπαν ότι έχει προχωρήσει και πιο πέρα, κάνοντας λόγο για λίφτινγκ και τα σχετικά.

Lisa Kudrow

Η πρωταγωνίστρια του Friends έχει παραδεχθεί από το 2013 ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη της από την εφηβεία της. «Στο μυαλό μου, χάρη σε αυτή την αλλαγή, έγινα από αποκρουστική μη αποκρουστική. Έκανα την επέμβαση το καλοκαίρι πριν πάω σε καινούριο σχολείο, οπότε στην ουσία δεν το κατάλαβε κανείς, καθώς δεν ήξεραν πώς έδειχνα πριν. Ήταν μια πραγματικά πολύ καλή απόφαση».

Courteney Cox

Η ηθοποιός είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έχει βάλει fillers στο πρόσωπό της, κάτι που θέλησε να αφαιρέσει αμέσως καθώς δεν της άρεσε καθόλου το ψεύτικο αποτέλεσμα που έβγαζε προς τα έξω.

«Θέλω να φαίνονται ξεκάθαρα οι εκφράσεις του προσώπου μου και όχι να δείχνω σαν μια ψυχρή, ανέκφραστη κούκλα. Θα πρέπει να αποδεχτώ τις λεπτές γραμμές έκφρασης που έχουν σχηματιστεί με τα χρόνια λόγω του ότι το πρόσωπό μου κινείται, γελάω, θυμώνω, κλαίω, εκφράζω συναισθήματα γιατί είμαι άνθρωπος, κι αυτό είναι το φυσιολογικό. Αποδέχτηκα τον εαυτό μου όπως είναι, καθώς και το ότι τα fillers δεν είναι για μένα».

 

Φιλιά, ΚΙΜ.

Instagram Account: kimkilian1981

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .