Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Adele: Το μήνυμα στους επικριτές για των απώλεια των κιλών και την αλλαγή στην εμφάνιση της – «Το έκανα για μένα»

 «Δεν μοιράστηκα το ταξίδι μου με τον τρόπο που το μοιράζονται όλοι οι άλλοι»

Adele: Το μήνυμα στους επικριτές για των απώλεια των κιλών και την αλλαγή στην εμφάνιση της – «Το έκανα για μένα»

Η Adele μίλησε στο Desert Island Discs του BBC και αναφέρθηκε στην δίαιτα που ακολούθησε με αποτέλεσμα να χάσει 45 κιλά, ενώ απάντησε σε όσους στεναχωρήθηκαν ή κατέκριναν την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Σύμφωνα με το bbc.com, η γνωστή τραγουδίστρια είπε πως «ένιωσε απαίσια» αφού η δραματική απώλεια βάρους που είχε αναστάτωσε μερικούς θαυμαστές της

που την είχαν συνηθίσει με πολλά κιλά παραπάνω, όμως τόνισε πως το έκανε για τον εαυτό της, μετά από πολύ αγώνα και μεγάλες περιόδους άγχους.

«Καταλαβαίνω γιατί ο Τύπος γοητεύτηκε από αυτό. Δεν μοιράστηκα το ταξίδι μου με τον τρόπο που το μοιράζονται όλοι οι άλλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «οι περισσότεροι θα είχαν κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα DVD μέχρι τώρα. Εγώ το έκανα στα κρυφά για τον εαυτό μου. Αλλά ένιωσα απαίσια για κάποιους ανθρώπους που στεναχωρήθηκαν».newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.