Παρασκευή, Ιουλίου 15

Angelina Jolie: Ροκάρει με την κόρη της Shiloh στη συναυλία των Maneskin στη Ρώμη

Angelina Jolie: Ροκάρει με την κόρη της Shiloh στη συναυλία των Maneskin στη Ρώμη

Στη συναυλία των Måneskin βρέθηκε η Angelina Jolie μαζί με την 16χρονη κόρη Shiloh Pitt, οι οποίες τραγούδησαν και χόρεψαν στους ρυθμούς του συγκροτήματος.

Η 47χρονη Angelina Jolie, η οποία βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα για τα γυρίσματα της ταινίας

«Without Blood», το βράδυ του Σαββάτου, έκανε ένα διάλειμμα για να διασκεδάσει με την κόρη της Shiloh, στη συναυλία των νικητών της περσινής Eurovision, στο Circo Massimo.

Στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από το show των Måneskin στο Circo Massimo, ήταν και οι δύο χαμογελαστές με την Angelina Jolie να δείχνει να περνά υπέροχα παρακολουθώντας την συναυλία με την καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να έχει.

Μάλιστα, σε ένα βίντεο (το πιο ωραίο στιγμιότυπο από αυτά που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο) φαίνονται να απολαμβάνουν την επιτυχία του συγκροτήματος από την Ιταλία «I Wanna Be Your Slave».

 

 

 

Η Shiloh έχει δείξει στο παρελθόν το ρυθμικό της ταλέντο, καθώς χόρεψε στους ρυθμούς του κομματιού «Vegas» που ερμήνευσε η Doja Cat, το πρώτο single από το  soundtrack του Elvis, σε ένα viral βίντεο τον περασμένο μήνα.

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .