Δευτέρα, Ιουλίου 4

Μαρία Σολωμού για τον Μάριο Αθανασίου: «Μου είπε “Μαρία θα φύγω από το σπίτι”…»

Μαρία Σολωμού για τον Μάριο Αθανασίου: «Μου είπε “Μαρία θα φύγω από το σπίτι”…»

Η Μαρία Σολωμού μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου, αλλά και τη φημολογούμενη «σχέση» της με τον Mente Fuerte.

Όσον αφορά τον Μάριο Αθανασίου, είπε: «Είχαμε τελειώσει με τον Μάριο και μου είπε “Μαρία θα φύγω από το σπίτι”. Ήταν σα να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη.

Τον παρακαλούσα, του έλεγα “είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις”».

Παράλληλα, η Μαρία Σολωμού δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί  στη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte, τονίζοντας: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

 

Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .