Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Θωμαή Απέργη για επιληπτικές κρίσεις: Στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ

Θωμαή Απέργη για επιληπτικές κρίσεις: Στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ
Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας - «Ξεκίνησε η πρώτη κρίση στα 18»

Για τις επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες της εμφανίστηκαν όταν ήταν μόλις 18 ετών, μίλησε η Θωμαΐδα Απέργη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τρίτης (05/07). Η τραγουδίστρια τόνισε πως στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο θέμα θεωρείται ταμπού ενώ δεν το μοιράστηκε νωρίτερα καθώς δεν ένιωθε έτοιμη.

Ειδικότερα, η Θωμαΐδα Απέργη σημείωσε πως «επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη, τώρα όμως είναι κάτι το οποίο είναι αδρανές. Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε. Είχα επιληπτικές κρίσεις και η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη και μπορώ πλέον εδώ και δύο χρόνια να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά».

 Υπήρχε μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως του στρες μου, γιατί δεν υπήρχε περίοδος που δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό και ζούσα με το άγχος για το που θα το πάθω» τόνισε στην συνέχεια.

«Είναι το πιο επικίνδυνο αυτό. Εγώ ευτυχώς το πάθαινα μόνο πρωί και αυτό έσωσε» συμπλήρωσε, επίσης, η Θωμαΐδα Απέργη.

EεπιληψιαΘωμαη Απεργη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.