Πέμπτη, Ιουλίου 7

Θωμαή Απέργη για επιληπτικές κρίσεις: Στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ

Θωμαή Απέργη για επιληπτικές κρίσεις: Στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ
Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας - «Ξεκίνησε η πρώτη κρίση στα 18»

Για τις επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες της εμφανίστηκαν όταν ήταν μόλις 18 ετών, μίλησε η Θωμαΐδα Απέργη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τρίτης (05/07). Η τραγουδίστρια τόνισε πως στην Ελλάδα, το συγκεκριμένο θέμα θεωρείται ταμπού ενώ δεν το μοιράστηκε νωρίτερα καθώς δεν ένιωθε έτοιμη.

Ειδικότερα, η Θωμαΐδα Απέργη σημείωσε πως «επειδή στην Ελλάδα είναι ταμπού, δεν ήθελα να το μοιραστώ και δεν ήμουν έτοιμη, τώρα όμως είναι κάτι το οποίο είναι αδρανές. Εδώ και 12 χρόνια με ταλαιπωρούσε. Είχα επιληπτικές κρίσεις και η δική μου μορφή ήταν αρκετά δύσκολη και μπορώ πλέον εδώ και δύο χρόνια να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό, γιατί ξεκουράστηκα αρκετά».

 



Υπήρχε μια διαβάθμιση ανάλογα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά κυρίως του στρες μου, γιατί δεν υπήρχε περίοδος που δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ. Ήταν πολύ σοβαρό και ζούσα με το άγχος για το που θα το πάθω» τόνισε στην συνέχεια.

«Είναι το πιο επικίνδυνο αυτό. Εγώ ευτυχώς το πάθαινα μόνο πρωί και αυτό έσωσε» συμπλήρωσε, επίσης, η Θωμαΐδα Απέργη.

EεπιληψιαΘωμαη Απεργη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .