Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πάρα πολύ»

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πάρα πολύ»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του GNTM, τον Γιώργο Καράβα αλλά και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Γιώργος στο GNTM και δεν ξέρω και σαν κριτής πώς θα είναι, γιατί είναι ένα παιδί με μια υπόσταση πολύ πιο συγκεκριμένη. Σαν coach δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το GNTM έτσι όπως μου είπαν ότι θα είναι τα γυρίσματα. Έχω ένα κασέ που είναι αυτό, αυξάνεται, δεν μειώνεται. Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά Σοφία Χατζηπαντελή ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πάρα πολύ. Κακώς είχε δεχτεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να πάει στο GNTM».

 

Λυπάμαι πάρα πολύ. Κακώς είχε δεχτεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να πάει στο GNTM».

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.