Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Η Ντόρα ήδη… «οργώνει» τα Χανιά

Μετά την αποπεράτωση του καινούργιου σπιτιού της στη Σούδα Χανίων, δίπλα στο πατρικό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που κληρονόμησε ο νυν πρωθυπουργός, Κυριάκος, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει πολύ περισσότερους λόγους να επισκέπτεται συχνότερα την Κρήτη. Μάλιστα, παράγοντες της στήλης που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα Χανιά υποστηρίζουν

ότι η πρώην υπουργός ήδη «οργώνει» την εκλογική της περιφέρεια, παρά τη ρητή διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα εξαντλήσει την τετραετία. Η Ντόρα άλλωστε δεν περιορίζεται μόνο στις επαφές με ψηφοφόρους και τοπικούς παράγοντες, αλλά συνεχίζει να ασκείται σε μία παραδοσιακή τέχνη της οικογένειας Μητσοτάκη, που έμαθε από την μητέρα της: τα «τραπεζώματα» στο σπίτι της. Αυτό, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία προχθές να το δουν δια ζώσης οι υπουργοί Ανάπτυξης και Τουρισμού, Άδωνις Γεωργιάδης και Βασίλης Κικίλιας, που πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού της στα Χανιά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.