Σάββατο, Ιουλίου 23

«ΓΑΛΑΖΙΟΙ» : Τι θα έπρεπε να έχει καεί για να ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης; Μήπως το Κολωνάκι και ο Λυκαβηττός;

ΑΘΗΝΑ 23.07.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΓΑΛΑΖΙΟΙ» : Τι θα έπρεπε να έχει καεί για να ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης;  Μήπως το Κολωνάκι και ο Λυκαβηττός;

Νίκος Νικολόπουλος: Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ διαδηλώνει την βαθύτατη θλίψη της για τις νέες πυρκαγιές και υπογραμμίζει ότι γίναμε οι Έλληνες στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη χρονιά οι Έλληνες. 

Οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις και οι «υποσχέσεις» Μητσοτάκη ότι «για φέτος το καλοκαίρι η Ελλάδα είναι θωρακισμένη και ο κρατικός μηχανισμός πανέτοιμος» αποδεικνύονται ξεδιάντροπη παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Σε δηλώσεις τους οι "ΓΑΛΑΖΙΟΙ" Σάββας Τσιτουρίδης ,Νίκος Καραχάλιος και Νίκος Βασιλειάδης είπαν μεταξύ άλλων :

"Μετά τα απανωτά φιάσκο στον χιονιά και το κλείσιμο της Αττικής Οδού, καθώς και στις περσινές πυρκαγιές που κατέκαυσαν την Εύβοια, τώρα στην Πεντέλη και σε άλλα πύρινα μέτωπα η κυβέρνηση δείχνει για πολλοστή φορά τις απογοητευτικές επιδόσεις της. Κάτι που, μαζί με όλα τα άλλα μεγάλα προβλήματα, όπως ακρίβεια και ενεργειακή κρίση, επιταχύνουν ραγδαία την καθοδική πορεία της."

Ο δε "ΓΑΛΑΖΙΟΣ" πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικου Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος επεσήμανε: "Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν αστυνομικούς να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά της Πεντέλης με ποτιστήρια.Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ Χριστιανοδημοκράτες τους λέμε ρητά και κατηγορηματικά : Ποτέ ξανά ΣΟΥΤ στους Έλληνες  ΣΟΥΤ στο ΜΑΞΙΜΟΥ & τα ΜΜΕ. Αυτοί  να βγάλουν το σκασμό. Κυβέρνηση & Αντιπολίτευση  είναι για ΣΟΥΤ-άρισμα ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ." 

Επίσης, ο επικεφαλής του κινήματος των ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ και υπεύθυνος της εκλογικής καμπάνιας των "ΓΑΛΑΖΙΩΝ" Νίκος Καραχάλιος τόνισε : Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς δείχνουν αλαζονεία, αμετροέπεια, σκληρότητα, θρασύτητα. Είναι αμετανόητος. Παρουσιάζει «Λιγναδισμό» μια στάση ζωής που παρόλο το κακό που κάνει συνεχίζει να εμμένει. Δεν έχει την ενσυναίσθηση να παραδεχτεί το νέο ρεκόρ που έσπασε μετά τη Β. Εύβοια. Κατάφερε σε 24 ώρες να κάψει τόσα στρέμματα όσα όλοι προκάτοχοί του μαζί επί σειρά ετών

Ο γραμματέας της "ΓΑΛΑΖΙΑΣ" συμμαχίας καθηγητής ΑΕI Νίκος Βασιλειάδης πρόσθεσε: "Το θράσος Μητσοτάκη φουντώνει την οργή  την αγανάκτηση …όχι μόνον για τις πυρκαγιές  & για την τεράστια καταστροφή… Ο Μητσοτάκης δεν έχει καταλάβει τον κοινωνικό αυτοματισμό που διατρέχει την ελληνική κοινωνία εναντίον του πολιτικο μιντιακού συστήματος…που τα τελευταία χρόνια καίει  το ΒΙΟΣ και τα ΟΝΕΙΡΑ των Ελλήνων .Τα αποκαΐδια θα κάψουν  τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΤΑΛΙΑ & τη ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ που ο Μητσοτάκης έβαλε στη ΝΔ και την έκανε ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΠΟΤΑΜΙ."

Τέλος ο Σάββας Τσιτουρίδης -που επιμελείται του προγράμματος της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ- πρωην Υπουργος Γεωργίας και Πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες Ριζοσπάστες» σε γραπτή τοποθέτηση του μεταξύ άλλων αναφέρει:Στην κατάσταση που βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός και με ξεπερασμένα «δόγματα» δασοπυρόσβεσης, ελλείψεις σε προσωπικό και κυρίως δίχως καμία φροντίδα και χρηματοδότηση στον τομέα της πρόληψης των δασικών πυρκαγιών, άπαντες φοβούνται το χειρότερο.Μετά λόγου γνώσεως θέλω να ομολογήσω πως η σημερινή κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη από ό,τι είχαμε προβλέψει εμείς οι "ΓΑΛΑΖΙΟΙ". Αναλογιζόμενοι πως δεν βρισκόμαστε παρά στο μέσο της εποχής των πυρκαγιών χτυπάμε τις καμπάνες και καλούμε σε έναν ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ !

Η "ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" πιστεύει ότι τώρα είναι ώρα να συμφωνήσουμε πως πριν σώσουμε τον… “πλανήτη”, έχουμε χρέος να σώσουμε το ίδιο το “σπίτι μας”, την Ελλάδα ,από την ενεργειακή και επισιτιστική φτώχεια και τους κοινωνικούς σεισμούς που θα ακολουθήσουν …Στην κατάσταση που βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός και με ξεπερασμένα «δόγματα» δασοπυρόσβεσης, ελλείψεις σε προσωπικό και κυρίως δίχως καμία φροντίδα και χρηματοδότηση στον τομέα της πρόληψης των δασικών πυρκαγιών, δικαιολογημενα άπαντες φοβούνται το χειρότερο.

Listen PodCast

Νίκος Νικολόπουλος 

https://anchor.fm/nikosnikolopoulos/episodes/ep-e1lhh18

Νίκος Καραχάλιος 

https://anchor.fm/nikosnikolopoulos/episodes/ep-e1li1q1

Σάββας Τσιτουρίδης 

https://www.youtube.com/watch?v=r-oY37Y82vQ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .