Πέμπτη, Ιουλίου 7

Γερμανός ευρωβουλευτής έκανε με τα κρεμμυδάκια τον Μητσοτάκη – Μούγκα στην στρούγκα από τα συστημικά ΜΜΕ: “Επέλεξες να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ τους Έλληνες με αλλοδαπούς”(ΒΙΝΤΕΟ)

βββββ

Σημαντική στιγμή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου ο Γερμανός Ευρωβουλευτής, Gunnar Beck, κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το δημογραφικό και τις δηλώσεις του πως οι αλλοδαποί θα βοηθήσουν στο να λυθεί αυτό το πρόβλημα στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος και 2ος αντιπρόεδρος του δεξιού κόμματος της ευρωβουλής, ID (Identity and Democracy) από το γερμανικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία) του είπε χαρακτηριστικά:

«Υιοθετήσατε την λογική της αντικατάστασης του πληθυσμού μέσω μεταναστών, επαινώντας την ενσωμάτωση πληθυσμών από Ασία, Αφρική ως λύση για τα χαμηλά ποσοστά γεννητικότητας.

Κάνατε αυτό, αντί να ευνοήσετε οικογενειακές πολιτικές ουγγρικού τύπου».

Με άλλα λόγια είπε στον πρωθυπουργό πως αντί να ακολουθήσει την δεξιά πολιτική της ενίσχυσης της εθνικής οικογένειας, σπεύδει να ενσωματώσει αλλοδαπούς για να ενισχύουν τον πληθυσμό, αφανίζοντας εκ των πραγμάτων το ελληνικό στοιχείο!

Δείτε το βίντεο:

el.gr

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .