Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Γερμανός ευρωβουλευτής έκανε με τα κρεμμυδάκια τον Μητσοτάκη – Μούγκα στην στρούγκα από τα συστημικά ΜΜΕ: “Επέλεξες να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ τους Έλληνες με αλλοδαπούς”(ΒΙΝΤΕΟ)

βββββ

Σημαντική στιγμή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου ο Γερμανός Ευρωβουλευτής, Gunnar Beck, κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το δημογραφικό και τις δηλώσεις του πως οι αλλοδαποί θα βοηθήσουν στο να λυθεί αυτό το πρόβλημα στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος και 2ος αντιπρόεδρος του δεξιού κόμματος της ευρωβουλής, ID (Identity and Democracy) από το γερμανικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία) του είπε χαρακτηριστικά:

«Υιοθετήσατε την λογική της αντικατάστασης του πληθυσμού μέσω μεταναστών, επαινώντας την ενσωμάτωση πληθυσμών από Ασία, Αφρική ως λύση για τα χαμηλά ποσοστά γεννητικότητας.

Κάνατε αυτό, αντί να ευνοήσετε οικογενειακές πολιτικές ουγγρικού τύπου».

Με άλλα λόγια είπε στον πρωθυπουργό πως αντί να ακολουθήσει την δεξιά πολιτική της ενίσχυσης της εθνικής οικογένειας, σπεύδει να ενσωματώσει αλλοδαπούς για να ενισχύουν τον πληθυσμό, αφανίζοντας εκ των πραγμάτων το ελληνικό στοιχείο!

Δείτε το βίντεο:

el.gr

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.