Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

«ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΕΙΝΑΜΕ! Πρέπει να ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ για να ζήσουμε;;;» – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ, έρχεται ΚΥΜΑ ΟΡΓΗΣ

 Οι πολιτικοί κινδυνεύουν να φύγουν από το απυρόβλητο...

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί το ξέσπασμα ενός υγειονομικού στα Χανιά, δείχνοντας το κύμα οργής που απειλεί να πνίξει πολιτικές αρχές και εξουσίας, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά σε ολόκληρο τον λεγόμενο δυτικό κόσμο.

Στο γενικό νοσοκομείο Χανίων, οι αγανακτισμένοι υγειονομικοί

υποδέχτηκαν τον Πλεύρη με έντονες αποδοκιμασίες, συνθήματα και ύβρεις.


Το πιο συγκλονιστικό βίντεο είναι αυτό με έναν υγειονομικό, ο οποίος ξεσπά:


«Δέκα μήνες έχουμε να δουλέψουμε, δέκα μήνες είναι αυτοί. Έχουμε παιδιά, δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας. Πεινάμε. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να σκοτώσουμε για να ζήσουμε; Να κλέψουμε; Τι πρέπει; Να βγει ένας μας μας πει!» φώναζε οργισμένος ο υγειονομικός που έχει μείνει χωρίς δουλειά και εισόδημα.


«Προδότες» ακούγεται να λέει στο τέλος, αφού η κυβέρνηση μετά τα χειροκροτήματα για τον αγώνα τους κατά την διάρκεια της πανδημίας, πέταξε στον δρόμο τουλάχιστον 10.000 υγειονομικούς που δεν εμβολιάστηκαν.


Δείτε το βίντεο του zarpanews. gr:

https://www.ksipnistere.com/2022/07/blog-post_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.