Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Γ. Κοντογιώργης: Λένε ψέματα! Ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες έχουν χαθεί την τελευταία μνημονιακή δεκαετία

Σε συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο ομότιμος καθηγητής πολιτικής επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Πάρη Καρβονόπουλο και τον ενημερωτικό ιστότοπο Militaire.gr. Ο κύριος Κοντογιώργης είπε ότι η απογραφή του Ελληνικού πληθυσμού έχει καταγράψει στο σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού, Ελληνοποιημένους αλλοδαπούς και ότι ο πραγματικός πληθυσμός της χώρας έχει μειωθεί κατά 1,5

εκατομμύριο την τελευταία δεκαετία! Στην πλούσια, πληροφοριών και πολιτικών νοημάτων, συνέντευξή του, εξηγεί το πως το ελληνόφωνο πολιτικό μας σύστημα και η άρχουσα τάξη του τόπου, εχθρεύονται συστηματικά την ελληνική κοινωνία και το πνεύμα αντίστασης που αυτή εξακολουθεί να προβάλλει, απέναντι στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς. Μετέτρεψαν όλη τη χώρα σε Ίμια και είναι έτοιμο το σύστημα να παραδώσει το Αιγαίο στην Τουρκία και το πολιτικό Ισλάμ, λέει μεταξύ άλλων ο πρώην πρύτανης της Παντείου και αναδεικνύει τη βιομηχανική κλίμακα αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού με Μουσουλμάνους μετανάστες από τριτοκοσμικές χώρες.


«Θέλουν όλη την Ελλάδα Ίμια αυτοί που ενοχλούνται από το ιστορικό μας παρελθόν»-Γ.Κοντογιώργης

«Θέλουν να διδάσκουν τη λογική του προσαρτήματος, να κάμψουν τον αντιστασιακό χαρακτήρα της ελληνικής κοινωνίας …Γι ΄ αυτό και δεν θέλουν να διδάσκεται η οποιαδήποτε ελληνική κληρονομιά . Διότι η ελληνική κληρονομιά έρχεται σε αντίθεση με τους νέους επισκέπτες μας…Δεν θέλουν τη λογική της ενσωμάτωσης αλλά της πολυεθνικότητας της ελληνικής κοινωνίας για να μπορούν αυτοί να διαιτητεύουν…»

Ο Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστήμιου Γιώργος Κοντογιώργης σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη στο militaire.gr που ξεκινά από τον Θουκυδύδη και φθάνει στις ημέρες μας. Αφορμή για τη συζήτηση το βιβλίο του κ.Κοντογιώργη «Η δημοκρατία και ο πόλεμος στον Θουκυδίδη», από τις εκδόσεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Η συζήτηση φθάνει στην τουρκική απειλή και ο κ.Κοντογιώργης αναφέρεται στο «ελληνικό πολιτικό σύστημα» που καλείται να την αντιμετωπίσει:

«…Ένας από τους παλιούς πολιτικούς ηγέτες μου είχε πει:  «εγώ θα το είχα λύσει το ζήτημα του Αιγαίου εάν δεν φοβόμουν ότι την άλλη μέρα θα με είχε  λιντσάρει η ελληνική κοινωνία …Πως θα είχε λύσει; Είναι σαφές ότι έχουν εκχωρήσει τη θάλασσα του Αιγαίου τουλάχιστον για να μην πούμε ότι και για το Κυπριακό που δεν είναι Ελληνική υπόθεση είναι γεωπολιτική υπόθεση παγκόσμιας σημασίας διότι όποιος ελέγχει  την Κύπρο ελέγχει την Ανατολική Μεσόγειο τουλάχιστον και ελέγχει και το Αιγαίο.  Χωρίς την Κύπρο στο Αιγαίο η ελληνική αρμοδιότητα θα είναι έξι μίλια ,θα γίνουμε Ίμια…

…Το είπε βουλευτής όταν συζητούσαν τη συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή: δεν μας ενδιαφέρει ,δεν μας ενοχλεί ο εθνικισμός των άλλων αλλά ο «εθνικισμός» των Ελλήνων.  Θέλουν να καταστείλουν την αντιστασιακή λογική του Έλληνα που δεν είναι εθνικισμός…

Όπου υπάρχει η πελατειακή σχέση, τα ατομικά ή συλλογικά επιδόματα εκεί το λύνουν το πρόβλημα με το να αποδομήσουν τη συλλογικότητα του Έλληνα με  εξαγορές.  Όπου υπάρχει το εθνικό όμως που δεν χωράει εξαγορά, τότε  ο Έλληνας χαρακτηρίζεται ως εθνικιστής, γιατί θέλει να υπερασπιστεί τη χώρα του, όχι να πάει πιο πέρα. Θέλει να αισθάνεται ότι είναι μπροστά σε ένα άγαλμα, σε μία εικόνα και να αισθανθεί υπερήφανος για αυτό που έκαναν οι προγονοί του. Αυτό θεωρείται εθνικισμός, από αυτά τα σούργελα τα οποία έρχονται μέσω των μηχανισμών να καταλύσουν οποιοδήποτε σύνδεσμο των Ελλήνων με το ιστορικό τους παρελθόν».

«Δεν θέλουν να γίνουμε η Φινλανδία της Τουρκίας…Θέλουν να γίνουμε Ίμια. Η «Ιμιοποίηση» της Ελλάδας αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική ,θα είναι αναπόφευκτη», καταλήγει ο κ.Κοντογιώργης.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://www.militaire.gr/theloyn-oli-tin-ellada-imia-ta-soyrgela-poy-enochloyntai-apo-to-istoriko-mas-parelthon-g-kontogiorgis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.