Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Κατσίκα πλαντάζει στο κλάμα λίγο πριν αποχωριστεί τον ιδιοκτήτη της – Δείτε το βίντεο

Ο χρήστης που το ανέβασε έγραψε πως οι εικόνες αυτές είναι μια ευκαιρία να σταματήσει ο άνθρωπος να τρώει κρέας

Κατσίκα πλαντάζει στο κλάμα λίγο πριν αποχωριστεί τον ιδιοκτήτη της – Δείτε το βίντεο

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο μια κατσίκα κλαίει σαν μωρό παιδί στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη της λίγο πριν από τον αποχωριστεί.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον @ram_vegan με το παρακάτω σχόλιο: «Ακόμα και τα ζώα που δεν μπορούν να μιλήσουν, έχουν συναισθήματα. Παρότι δεν μπορούν να μιλήσουν, αγαπούν υπερβολικά τον ιδιοκτήτη τους. Όταν χωρίζονται από αυτόν πονάει η ψυχή τους».

 

Η κατσίκα έχει αγκαλιάσει τον ιδιοκτήτη της και κλαίει πάνω του, με το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο να παρακολουθεί σοκαρισμένο.

Μάλιστα, ο χρήστης του Twitter που ανέβασε το βίντεο, ανέφερε πως οι εικόνες αυτές αποτελούν μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να σταματήσουν να τρώνε κρέας: «Αν τρως κρέας, είσαι κι εσύ μέρος αυτού. Είστε τόσο άρκαδοι; Θα έρθει μια στιγμή που οι άνθρωποι θα λογοδοτήσουν για όλα αυτά. Η φύση θα μας το δείξει βάναυσα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.