Πέμπτη, Ιουλίου 28

Τα ΜΑΤ από πότε φέρουν πιστόλια εκτός από γκλοπς;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καμάρι μου που το παίζεις Καλάμιτι Τζέιν σου έμαθε κανείς το βασικό;
 
Αν τραβήξεις όπλο κοίτα να ρίξεις γιατί αλλιώς υπάρχει βάσιμη πιθανότητα να στο βάλουν υπόθετο. Βέβαια αν σκοτώσεις άοπλο πάλι υπόθετο θα στο βάλουν. Ακόμα και αν το τράβηξες απλώς πιθανόν πάλι υπόθετο θα στο βάλουν οι ανώτεροι σου για να αποποιηθούν ευθύνες.
 
Για αυτό μην κλαίς μετα και σκούζεις ότι τσούζει.
 
Το όπλο δεν είναι πορτοφόλι να το βγάζεις για να πληρώσεις. Φοβάμαι καμάρι μου ότι είσαι ανίκανη να φέρεις όπλο και θες επαναξιολόγηση πριν κάνεις κακό σε κάποιον ή και στον εαυτό σου.
 
Ας μας απαντήσουν όμως κάποιοι γιατί δεν το γνωρίζω αυτό. Τα ΜΑΤ από πότε φέρουν πιστόλια εκτός από γκλοπς; Και δεν φέρουν πιστόλια μην τυχόν και γίνει μακελειό είτε γιατί τρελαθεί ο φέρων και χάσει την ψυχραιμία του σε συμπλοκή είτε για να μην τυχόν τον ρίξουν οι διαδηλωτές και του το κλέψουν (όπως για παράδειγμα στην φώτο κάτω). Εκτός αν εσύ δεν ανήκεις στα ΜΑΤ άρα τι δουλειά έχεις στην επιβολή τάξης σε διαδήλωση και μάλιστα γυναικών;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .