Δευτέρα, Ιουλίου 25

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα

Δυστύχημα με ελικόπτερο στα Σπάτα

Tραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.00 σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας 21 ετών έχασε τη ζωή του την ώρα που αποβιβάστηκε από το ελικόπτερο και κινούνταν δίπλα στον έλικα προσπαθώντας μαλλον να βγάλει φωτογραφία. 

Ο άνδρας χτύπησε στο ουραίο στροφείο το οποίο βρισκόταν εν λειτουργία και περιστρεφόταν ακόμη. Το ελικόπτερο εκτελούσε ιδιωτική πτήση από τη Μύκονο και προσγειώθηκε σε ελικοδρόμιο στον Άγιο Γεώργιο Σπάτων.

Το είχε μισθώσει μια παρέα τεσσάρων ατόμων, τουριστών με καταγωγή από τη Βρετανία. Πληροφορίες κάνουν λόγο για διαμελισμό του θύματος από την έλικα. Οι υπόλοιποι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους καθώς και ο χειριστής του ελικοπτέρου. 

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος ήταν νεκρός. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .