Κυριακή, Ιουλίου 17

Μία ιστορία ντροπής για την πατρίδα μας…

Μία ιστορία ντροπής για την πατρίδα μας…

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το επίπεδο της διαφθοράς και ειδικά οι περιπτώσεις καταχραστών δημοσίου χρήματος, είναι ελάχιστες. Αυτό ήταν αποτέλεσμα της νομοθεσίας που επέβαλαν οι αμερικανικές κυβέρνησης η οποία μπορεί να περιγραφεί σε μία φράση: Όποιος συμβάλλει στην αποκάλυψη σκανδάλων, ειδικά αυτόν που αφορούν δημόσιο χρήμα, προστατεύεται για το υπόλοιπο της ζωής του και λαμβάνει ποσοστό επί των χρημάτων που θα καταφέρει να διεκδικήσει το αμερικανικό δημόσιο.

Αυτό το είδαμε περίτρανα και με το σκάνδαλο Novartis. Παρά τις απελπισμένες προσπάθειες των εδώ εμπλεκομένων να αποδομήσουν και να εκβιάσουν τους προστατευόμενος μάρτυρες, εντέλει δεν τόλμησε ουδείς να τους εκθέσει. Όποιος τολμούσε, θα ένιωθες στο πετσί του τι σημαίνει προστατευόμενος μάρτυρας για τις ΗΠΑ.

Πριν από λίγες ώρες, υπήρξε και μία έκθεση – καταπέλτης για το επίπεδο της ελληνικής δικαιοσύνης με συγκεκριμένη αναφορά στο καθεστώς προστασίας των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, που στην Ελλάδα παραπέμπει σε μπανανία.

Αυτό ακριβώς έρχεται να επιβεβαιώσει η συγκλονιστική αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα στην εκπομπή «Αλερτ στην πολιτική» με τον Ανδρέα Παπακυριακόπουλο.

Άνθρωπος ο οποίος συνέβαλε στην αποκάλυψη μεγάλου σκανδάλου στον χώρο της άμυνας και μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας, βρέθηκε να πουλάει κουλούρια στο Ελληνικό. Καθόλα έτοιμη και αξιοπρεπής δραστηριότητα. Αυτός ο άνθρωπος όμως έχει βρεθεί στο στόχαστρο αγνώστων κύκλων οι οποίοι πραγματικά θέλουν να τον γονατίσουν, να τον καταστρέψουν, τον έχουν οδηγήσει στην απόγνωση για λόγους που πραγματικά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

Αντί αυτός ο άνθρωπος να έχει τιμηθεί από το ελληνικό κράτος για την προσφορά του, διώκεται ανελέητα από τους λεγόμενους αρμούς της εξουσίας.

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 https://www.newsbreak.gr/ellada/358246/den-fantazeste-poios-poylaei-koyloyria-sto-metro-toy-ellinikoy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .