Τρίτη, Ιουλίου 5

Κομάντα και Δράκοι: Ποιος είναι ο Κρητικός ηθοποιός που υποδύεται τον Ντόντο

Ο Ντόντος, τo «παράξενο» αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες, παρόλο που δεν είναι ηθοποιός!

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης που τον υποδύεται είναι ταλαντούχος και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή στη μικρή οθόνη.  Ο 26χρονος Λευτέρης αν και δεν έχει σπουδάσει ηθοποιία ξεχώρισε με την

ερμηνεία του και τα χαρίσματά του. O Λευτέρης Κοκογιαννάκης κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Συγκινεί ο Κρητικός “Ντόντο” στο Κομάντα και Δράκοι – “Βάζω το 100% των δυνάμεων μου”

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA στην Κατερίνα Καραβάτου και την κάμερα του «Τι Λες Τώρα!».

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να πρωταγωνιστώ σε μία σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Στην τηλεόραση είναι η πρώτη φορά που παίζω, μικρός είχα παίξει θέατρο στα Χανιά. Για τη συμμετοχή μου στη σειρά ευχαριστώ την Αρχόντισσα Κοκοτσάκη, η οποία τον περασμένο Οκτωβριο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο ρόλος αυτός είναι γάντι. Κάναμε άλλα 2 -3 δοκιμαστικά και από τότε είμαστε από τον Ιούνιο στα γυρίσματα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα και τους ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!»

«Το πιο βασικό μήνυμα είναι η αγάπη τους. Να βλέπεις ένα ολόκληρο συνεργείο… Είναι δεύτερη οικογένεια για μένα».

«Σαν Λευτέρης δεν έχω περάσει την ταλαιπωρία του Ντόντου. Βάζω το 100% των δυνάμεων μου για να τον υποδυθώ και να τον κάνω καλύτερο», πρόσθεσε.

Ποια είναι το περιεχόμενο της νέα σειράς «Κομάντα και Δράκοι»;

Η νέα τηλεοπτική σειρά με στοιχεία sci – fi, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, κατενθουσίασε το ελληνικό κοινό με αποτέλεσμα να την αποθεώσει στο twitter όπως επίσης και τον 26χρονο Χανιώτη ηθοποιό ΑμΕΑ Λευτέρη Κοκογιαννάκη. Ο 26χρονος που είναι ο τηλεοπτικός “Ντόντος” υποδύεται ένα αγόρι με ιδιαίτερα χαρίσματα και ο οποίος χρησιμοποιείται από μια σπείρα ληστών ώστε να τους βοηθήσει στις εγκληματικές τους ενέργειες κάνοντας χρήση των δυνάμεων που έχει.

Η σειρά έχει γυριστεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι Χανίων με τα επιβλητικά τοπία να αποτελούν διαφήμιση για την περιοχή και το νησί. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης: «Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό της Κρήτης. Σύντομα, γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό».

Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .