Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Πέθανε η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνα

Ιβάνα Τραμπ Ο Ντόνταλντ και η Ιβάνα Τραμπ χώρισαν το 1992 - Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πέθανε στα 73 της χρόνια η πρώην σύζυγός του, Ιβάνα.

"Είμαι πολύ λυπημένος που ενημερώνω όλους όσους την αγάπησαν, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social.

Ο θάνατός της θεωρείται απρόσμενος, με τη γυναίκα να εντοπίζεται νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στις 12:30 (τοπική ώρα), με τις αρμόδιες υπηρεσίες να δέχονται κλήση για περιστατικό ανακοπής καρδιάς, στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν.

Η Ιβάνα Τραμπ ήταν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ. Το ζευγάρι χώρισε το 1992.

"Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη", αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Τραμπ.

"Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα", συμπληρώνει η οικογένεια Τραμπ και καταλήγει: "Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της". Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζονται τα αίτια του θανάτου.

Γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία. Μετακόμισε στον Καναδά στη δεκαετία του 1970 και ακολούθως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977.

Ούτε η δήλωση της οικογένειας Τραμπ ούτε η ανάρτηση του πρώην προέδρου ανέφεραν την αιτία του θανάτου της.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.