Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Απόπειρα βιασμού σε δημοσιογράφο: "Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, έχασα τις αισθήσεις μου", περιγράφει έντρομη η Ελπινίκη Χαγιά

dhmosiografos

 Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου, που έζησε στα χέρια του επίδοξου βιαστή Μαροκινό στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια.  Θύμα απόπειρας βιασμού και ληστείας έπεσε δημοσιογράφος στην περιοχή των Εξαρχείων.

Τις στιγμές τρόμου, που έζησε στα χέρια του επίδοξου βιαστή η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στην κάμερα του Star.

Όπως περιγράφει η 40χρονη δημοσιογράφος, περπατούσε φορώντας ακουστικά με κατεύθυνση προς το σπίτι της. Ξαφνικά ένας άνδρας την πλησιάζει από πίσω και της έκανε το

κεφαλοκλείδωμα.

"Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ", είπε η Ελπινίκη Χαγιά.

"Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου. Ξαφνικά σαν να ξύπνησα, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω", είπε.

Όπως περιγράφει έντρομη, ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από την άγρια επίθεση που δέχθηκε από Μαροκινό στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια.


Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Μετά την επίθεση, έχουν αναρτήσει σε πολλά σημεία πινακίδες για να προειδοποιήσουν τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ενεργώντας ταχύτατα, ταυτοποίησαν τον 26χρονο Μαροκινό δράστη, που αναζητείται.


TheTOC ίοthetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.