Κυριακή, Ιουλίου 24

Εμπρηστές Λαθρομετανάστες με το που πάτησαν πόδι στην Ελλάδα – Μητσοτάκη βάλε το καλό σου ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟ χαμόγελο και τράβα στα Βατερά και στα Γρεβενά που καίγονται. Έπεσε πολύ δουλειά. Μάζευε ΨΗΦΟΥΣ. Αυτό προέχει. ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν συγκρίσεις πυρκαγιών ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

unnamed

Έξι λαθρομετανάστες που ερχόταν από την περιοχή της μεγάλης φωτιάς η οποία καίει από προχθες στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Δαδιάς-Λευκίμης, συνέλαβαν χθες στο χωριό της Λευκίμης.

Πρόκειται για τα νέα άτομα που βλέπετε στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ φωτογραφία του evros-news.gr και ο εντοπισμός τους έγινε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αλεξανδρούπολης Ηλία Δαστερίδη, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή για να συνδράμει στις

προσπάθειες που συνεχίζονται αμείωτες για έλεγχο της φωτιάς. Παράλληλα είναι και αστυνομικός στο επάγγελμα και συγκεκριμένα Συνοριοφύλακας.

unnamed

Ο κ.Δαστερίδης τους εντόπισε να κινούνται έξω από το χωριό, στο βουνό και μαζί με έναν κάτοικο τους σταμάτησαν. Ειδοποίησαν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, που ήρθε και τους συνέλαβε. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι έξι νεαροί, είναι μουσουλμάνοι από την Συρία.
Προφανώς οι συγκεκριμένοι δεν έχουν σχέση με την χθεσινή έναρξη της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή του χωριού Λύρα, αλλά είναι επίσης γνωστό πως στα δάση που καίνε τώρα οι φλόγες πολλές φορές περνούν λαθρομετανάστες γιατί είναι πολύ πυκνή βλάστηση και δεν θα εντοπιστούν και φυσικά αποτελούν έναν τεράστιο κίνδυνο με τις φωτιές που ανάβουν για να ζεσταθούν ή να μαγειρέψουν.

evros-news.gr

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%9b%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .