Πέμπτη, Ιουλίου 28

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ
 
🔸Τανκς στους δρόμους της επαρχίας Ηanan της Κίνας για να προστατέψουν τις Τράπεζες από τα μαινόμενο πλήθη που διαμαρτύρονται για την δέσμευση των καταθέσεων τους σε "επενδυτικά τραπεζικά προϊόντα"
 
🔸Η Ρωσία, Ουκρανία και Τουρκία συμφώνησαν για την εξαγωγή των σιτηρών των δύο πρώτων μέσω Τουρκίας, βαφτίζοντας τα Τουρκμιξ. Τα περισσότερα φαίνεται ότι θα τα αγοράσουν πάλι οι ρυζοτρόφοι Κινέζοι, καβάτζα για το νέο νόμισμα που μαγειρεύεται.
 
🔸 Μετά την σύνοδο Πούτιν -Ερντογαν-Αγιατολαχ στην Τεχεράνη, όπου δεν επέτρεψαν στον σουλτάνο να επέμβει στην Συρία (δήθεν για το PKK), αυτός απάντησε με επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής σύνδεσης Πακισταν-Τουρκιας και με επιθέσεις στο Βόρειο Ιράκ (είναι στα μαχαίρια με τον τοπικό μαφιόζο που ελέγχει τις εξαγωγές ιρακινού πετρελαίου από τις περιοχές των Κούρδων, που τσακώθηκε με τον γαμπρό του που κάνει μιξ κοκτέιλ πετρελαίων από Ιράν και Ρωσία από το λιμάνι του Σείχαν)
Μεγάλες αντιτουρκικές διαδηλώσεις χθες και στην Βαγδάτη.
 
🔸Ο Ισπανός πρωθυπουργός, που πολύ σωστά δεν δέχτηκε την πρόταση της Κομισιόν για οριζόντια περικοπή 15% στην χρήση του φυσικού αερίου σε όλη την ΕΕ για να σωθεί η βιομηχανία της Γερμανίας, δήλωσε:
"Η Ισπανία έχει μάθει να ζει όχι πιο πάνω από τις ενεργειακές της δυνατότητες"
Θεϊκό τρολάρισμα!
 
🔸Στην Ιταλία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο της ακροδεξιάς, μετά την παραίτηση Ντραγκι και την προκήρυξη εκλογών.
Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...
 
🔸Ο εδώ ΠΣΚουλης δεν λέει να ξεκολλήσει από το Κόστα Ναβαρίνο. (Η είδηση είναι ότι αυτό ακόμα βρίσκεται εντός της Ελληνικής ΑΟΖ)
 
Κατά τα άλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε
Καλο ΠΣΚ και στους κανονικούς ανθρώπους
 
Σχετικό ΕΔΩ.. ΕΔΩ...και ΕΔΩ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .