Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Παύλος Πολάκης: Επίθεση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για Λιγνάδη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλάει στη συζήτηση και ψηφοφορία επί της προτάσεως της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση NOVARTIS, στην Ολομέλεια της Βουλής, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Την αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν τα λεγόμενα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου στην ομιλία της για την 48η Επέτειο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς και στην υπόθεση του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα»

Ειδικότερα, η ΠτΔ, είπε ότι «η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους», ενώ συμπλήρωσε ότι «τα θεσμικά αντίβαρα, δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς».

«Κρίμα και χαράμι σου η ψήφος…»

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, δημοσίευσε μία φωτογραφία της Προέδρου με μία από τις παραπάνω ατάκες της, την οποία συνοδεύει με το εξής σχόλιο:

«Όχι ,απονέμεται με βάση τις σχέσεις των κατηγορουμένων με ισχυρούς και διαπλεκόμενους διεφθαρμένους…κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας!!!!

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΜΙ ΣΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ!!!

Ντροπή!!»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.