Πέμπτη, Ιουλίου 14

Ο Πούτιν φέρεται ότι θα γίνει πάλι μπαμπάς από τον Καμπάεβα αλλά «δεν θέλει παιδιά και μάλιστα κόρες»

putin-kabayeva-arthro

Η Αλίνα Καμπάεβα φέρεται ότι κυοφορεί το πέμπτο παιδί τους – Όμως όταν ο Πούτιν έμαθε το φύλο του παιδιού, δεν έδειξε ενθουσιασμένος, σύμφωνα με ανάρτηση του General SVR στo Telegram - Συνολικά φέρεται να είναι πατέρας οκτώ παιδιών, εκ των οποίων δύο είναι αγόρια

«Δεν θέλω άλλες κόρες», φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντιμίρ Πούτιν και εραστής της Αλίνα Καμπάεβα που κυοφορεί τον πέμπτο καρπό του έρωτά τους, όταν έμαθε για το φύλο του μωρού.

«Σε ηλικία 69 ετών, ο ηγέτης της Ρωσίας θα γνωρίσει για μία ακόμη φορά την πατρότητα καθώς ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία, ωστόσο, ο ίδιος δεν δείχνει και τόσο χαρούμενος που θα αποκτήσει άλλη μία κόρη», όπως αναφέρει ανάρτηση στο κανάλι του Telegram, General SVR, το οποίο έχει διασυνδέσεις με το Κρεμλίνο, σχολιάζουν οι εφημερίδες «New York Post» και «The Sun».

Υποστήριξε ότι έχει ήδη αρκετά παιδιά

Ο Πούτιν φημολογείται ότι έχει συνολικά τέσσερα παιδιά με την ερωμένη του Αλίνα Καμπάεβα, την Χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, που είναι 30 χρόνια νεότερή του.

«Η είδηση δεν άρεσε καθόλου στον μελλοντικό πατέρα και πρόεδρο της Ρωσίας, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει ήδη αρκετά παιδιά και μάλιστα κόρες, γεγονός που αναστάτωσε πολύ την Αλίνα Μαράτοβνα», ανέφερε η ανώνυμη ανάρτηση, χρησιμοποιώντας το μεσαίο όνομα της Καμπάεβα.

Η ερωμένη του Πούτιν Καμπάεβα πιστεύεται ότι έχει δύο αγόρια και δίδυμα κορίτσια με τον Ρώσο πρόεδρο, τα οποία γεννήθηκαν όλα στην Ελβετία, όπως δήλωσαν πηγές στη ιστοσελίδα« Page Six». Η ίδια και τα παιδιά βρίσκονται σε μυστική τοποθεσία στη χώρα, πρόσθεσαν οι πηγές.

Μη προγραμματισμένη εγκυμοσύνη

Τον Μάιο, ο ίδιος λογαριασμός στο κανάλι Telegram ανέφερε πως η Καμπάεβα ήταν και πάλι έγκυος, αναρτώντας το ακόλουθο μήνυμα: «Ο Πούτιν ανακάλυψε ότι η ερωμένη του είναι και πάλι έγκυος και από ότι φαίνεται, αυτό δεν ήταν προγραμματισμένο» ανέφερε τότε η εφημερίδα «Τhe Sun».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ρώσος ηγέτης έχει δύο κόρες από τον γάμο του με την Ρωσίδα πρώην αεροσυνοδό Λιουντμίλα Σκρεμπνέβα: την 36χρονη Μαρία Πούτινα, η οποία χρησιμοποιεί το επώνυμο Βορόντσοβα και την 35χρονη Κατερίνα Τικόνοβα, πρώην χορεύτρια σε διαγωνισμούς που διευθύνει μια πρωτοβουλία τεχνητής νοημοσύνης στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Κλείσιμο
Ο Πούτιν φέρεται επίσης να έχει μία «κρυφή κόρη», την Λουίζα Ρόζοβα, γνωστή και ως Ελισαβέτα Κριβονοτζικ, την οποία απέκτησε με την Σβετλάνα Κριβόνοτζικ, φερόμενη ως ερωμένη του τη δεκαετία του '90.

Protothema.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .