Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ στις ΗΠΑ: Παπαγάλος άνοιξε κλειδαριά και άφησε ελεύθερο καγκουρό(ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγραφή

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ από έναν παπαγάλο που παραβίασε μια κλειδαριά και άφησε ελεύθερο ένα καγκουρό, το οποίο περιφέρονταν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το wbrz.com, οι ιδιοκτήτες του καγκουρό που ονομάζεται Μπάξτερ έχουν μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται Bird Recovery International, η οποία ειδικεύεται στην επιστροφή εξωτικών άγριων πτηνών στο φυσικό τους περιβάλλον.

Το μαρσιποφόρο ζώο μένει μαζί με 12 παπαγάλους, εκ των οποίων ο ένας έμαθε πρόσφατα να παραβιάσει την κλειδαριά του κλουβιού.

Έτσι, την Τετάρτη (29/6) άνοιξε την κλειδαριά στο κλουβί που ήταν το καγκουρό και το ζώο άρχισε να κυκλοφορεί ελεύθερο, μέχρι να ειδοποιηθεί η τοπική αστυνομία, η οποία κατάφερε να το πιάσει και να το οδηγήσει ασφαλές πίσω στο σπίτι του.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.