Σάββατο, Ιουλίου 30

Οι μηνιαίοι φακοί επαφής στην καλύτερή τους εκδοχή

Παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης, καθώς αισθάνεστε σαν να μην φοράτε φακούς επαφής ακόμη και την 30η ημέρα

girleye1

Sponsored Content

Αναμφίβολα, οι φακοί επαφής έφεραν την επανάσταση στη βελτίωση της όρασης και δεν σταμάτησαν μέχρι σήμερα να εξελίσσονται με εντυπωσιακό τρόπο. Παρά την εξαιρετικά διαδεδομένη χρήση τους όμως, πολλές φορές δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες ενοχλήσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι νέοι και παλαιότεροι χρήστες φακών επαφής που αναζητούν τους καλύτερους φακούς επαφής της παγκόσμιας αγοράς και ενδιαφέρονται για τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την οφθαλμική τους υγεία, έχουν πλέον βρει αυτό που ψάχνουν στην Alcon Vision Care, που είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φακών επαφής και υγρών φροντίδας φακών επαφής.

Καθώς λοιπόν ακόμη και η παραμικρή ενόχληση από τους φακούς επαφής που χρησιμοποιούμε δεν θα έπρεπε να τη θεωρούμε φυσιολογική, είναι ώρα να νιώσουμε την απόλυτη άνεση που προσφέρουν οι νέοι μηνιαίοι φακοί επαφής TOTAL30® της Alcon, οι οποίοι παρέχουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης, καθώς όταν τους φοράμε δεν αισθανόμαστε τίποτα ακόμη και την 30η ημέρα, και παραμένουν καθαροί όλο το μήνα.

alcon1_copy


Οι συγκεκριμένοι φακοί ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής που όμοιές τις δε συναντάμε σε κανένα άλλο προϊόν της αγοράς καθώς μιμούνται τη φυσιολογία του ίδιου μας του ματιού. Μπορούν να αντιμετωπίσουν θέματα δυσανεξίας και ξηροφθαλμίας και προσφέρουν απόλυτη βιοσυμβατότητα με τους ευαίσθητους ιστούς του ματιού μιλώντας για πραγματική βιομίμηση.

Διαθέτουν 55% περιεκτικότητα σε νερό στον πυρήνα και σχεδόν 100% στην εξωτερική επιφάνεια του φακού, για εξαιρετική άνεση. Εξαιτίας των βιομιμητικών χαρακτηριστικών τους έχουν μεγάλη αντίσταση στα βακτήρια και στις εναποθέσεις λιπιδίων. Στη ουσία, τίποτε άλλο δεν αγγίζει τα μάτια μας πέρα από ένα απαλό στρώμα ενυδάτωσης.

Η εταιρεία Alcon, ως παγκόσμιος ηγέτης στην φροντίδα της όρασης αναπτύσσει και παράγει καινοτόμα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης του οφθαλμού που καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. 


Για ένα διαυγέστερο κόσμο
Η Alcon είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη φροντίδα των οφθαλμών, αφιερωμένη στο να βοηθά τους ανθρώπους να βλέπουν καλύτερα τον κόσμο, με διαύγεια, χρώμα και ομορφιά. Έχει μια μακρά ιστορία στο χώρο και κάθε χρόνο επενδύει ένα σημαντικό ποσό στην Έρευνα και Ανάπτυξη, μέσω του Alcon Research Institute (ARI), στον τομέα της οφθαλμικής υγείας για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών της οφθαλμικής υγείας, των ασθενών και να ενισχύσει τις οφθαλμολογικές επιστήμες.

Η γκάμα των φακών επαφής είναι πολύ μεγάλη για να καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών και περιλαμβάνει φακούς επαφής ημερήσιας αντικατάστασης (DAILIES® TOTAL1, Precision 1® & DAILIES® Aqua Comfort Plus), μηνιαίας αντικατάστασης (AIR OPTIX® family) και φακούς ενίσχυσης χρώματος (AIR OPTIX® COLORS & FreshLook®) για άνετες και βολικές επιλογές διόρθωσης της όρασης.

Η Alcon Vision Care, είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φακών επαφής και υγρών φροντίδας φακών επαφής της οποίας τα προϊόντα εμπορεύεται και διανέμει στην Ελληνική επικράτεια, μέσω των Οπτικών - Οπτομετρών και των επαγγελματιών υγείας της Όρασης, ο κλάδος ΟPTICS της Γερολυμάτος International Α.Ε.Β.Ε.

H εταιρεία Gerolymatos International δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο της υγείας και της ομορφιάς από το 1923 και αποτελεί μία από τις πιο παλιές, παραδοσιακές οικογενειακές επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά Υγείας, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο θυγατρικών εταιριών και τοπικών αντιπροσώπων / διανομέων, καθιστώντας τα προϊόντα της διαθέσιμα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Mάθε περισσότερα για τους μηνιαίους φακούς επαφής TOTAL 30® εδώ

Εικονα1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .