Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Κίνηση ανθρωπιάς: Στρατιωτικός φροντίζει πελαργό που κάηκε από τη φωτιά της Λέσβου - Το συγκινητικό «κλικ»

Το συγκινητικό «κλικ»:

Σημειώνεται ότι σήμερα λόγω των ισχυρών ανέμων που αναμένονται, η Λέσβος βρίσκεται στην κατηγορία 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάςΣυγκινεί η κίνηση στρατιωτικού στο αεροδρόμιο του Πολυχνίτου στη Λέσβο, που καίγεται εδώ και αρκετά 24ωρα. Ο άνδρας φρόντισε μικρό πελαργό που είχε καεί στα πόδια.Ο αρχιλοχίας Βασίλης Βουρλής του Μηχανικού,

της δύναμης του στρατιωτικού σχηματισμού της 98 ΑΔΤΕ, στο περιθώριο της υπερπροσπάθειάς του για έκτη ημέρα συμμετέχοντας στην κατάσβεση της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς, βρήκε τον χρόνο να βοηθήσει.

 

Του πρόσφερε λίγο νερό και άμεση μεταφορά του για κτηνιατρική φροντίδα στον ειδικό χώρο περίθαλψης ζώων και πουλιών που έχει δημιουργηθεί από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου στο γήπεδο του Πολυχνίτου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τη μοναδική στιγμή ανθρωπιάς διέσωσε με το κινητό τηλέφωνό του ο υπάλληλος του Δήμου Δυτικής Λέσβου Δημήτρης Κόνσουλας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.