Τετάρτη, Ιουλίου 27

Πούτιν: Η Ρωσία για άλλη μια φορά θα σώσει το κόσμο απο το υπερεθνικό δυτικό σύστημα ελίτ και θα αναδειχθεί κορυφαία επαναστατική δύναμη

Πούτιν: Η Ρωσία για άλλη μια φορά θα σώσει το κόσμο απο το υπερεθνικό δυτικό σύστημα ελίτ και θα αναδειχθεί κορυφαία επαναστατική δύναμη

Η μετασοβιετική Ρωσία δεν σκόπευε ποτέ να το κάνει, αλλά τώρα η Ρωσία ακολουθεί τα παγκόσμια επαναστατικά βήματα του προκατόχου της, κάτι που δείχνει μια εκπληκτική τάση που συνδέεται με τον ιστορικό ρόλο αυτού του κράτους-πολιτισμού στις διεθνείς σχέσεις.

Ο Πρόεδρος Πούτιν μοιράστηκε το παγκόσμιο-επαναστατικό του μανιφέστο την Τετάρτη κατά τη διάρκεια της ολομέλειας του φόρουμ «  Ισχυρές ιδέες για μια νέα εποχή»  . Ο Ρώσος ηγέτης τάχθηκε κατά της  αδικίας που κυριαρχούσε μέχρι τώρα στις διεθνείς σχέσεις, και προέβλεψε με βεβαιότητα ότι η μονοπολική ηγεμονία τους θα μειωνόταν αμετάκλητα μετά την έναρξη

της  συνεχιζόμενης ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της χώρας του στην Ουκρανία. 

Αυτή η ρατσιστική, νεο-αποικιακή παγκόσμια τάξη πραγμάτων, όπως την περιέγραψε, γίνεται γρήγορα λείψανο του παρελθόντος τα πραγματικά κυρίαρχα κράτη ξεσηκώνονται για να σπάσουν το υπερεθνικό δυτικό σύστημα ελίτ ελέγχου με αντιπροσώπους σε άλλες χώρες.

Το αναδυόμενο αποτέλεσμα, είπε ο Πρόεδρος Πούτιν, είναι ότι η Αφρική, η Ασία και ειδικά  η Ινδία  δεν θα υφίστανται πλέον ληστείες όπως έχουν γίνει τους προηγούμενους αιώνες. Επανέλαβε επίσης το  συμπέρασμα του Υπουργού Εξωτερικών Λαβρόφ στα τέλη του περασμένου μήνα ότι η Δύση φοβάται χώρες σαν τη δική του που υπερασπίζονται την κυριαρχία τους, γιατί τους επιτρέπει να προστατεύουν τα εθνικά τους συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικο-πολιτιστικών, οικονομικών πολιτικών. 

Στη συνέχεια, ο Ρώσος ηγέτης ολοκλήρωσε το σχετικό μέρος της ομιλίας του σημειώνοντας ότι «αναμφίβολα, μια υπεύθυνη, ενεργή χώρα και εθνικά προσανατολισμένη κοινωνία των πολιτών είναι το πιο σημαντικό συστατικό της κυριαρχίας», που είναι ο ευγενής στόχος της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος Πούτιν όπως ισχυρίζεται φαίνεται να αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να επιφέρει ένα θανατηφόρο πλήγμα στην υπερεθνική ελίτ τους προκειμένου να απελευθερωθεί ο υπόλοιπος κόσμος από τον ζυγό τους.

Δείτε ακόμα: Η ΕΕ αίρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας αφού κατάλαβε (με καθυστέρηση) πως βλάπτουν τις δικές τους οικονομίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .