Τρίτη, Ιουλίου 19

Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψε τον ακραίο τρόπο που επιλέγει για να χάσει κιλά

Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψε τον ακραίο τρόπο που επιλέγει για να χάσει κιλά

Πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε δηλώσεις σχετικά με τα κιλά του. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ακραία μορφή δίαιτας που ακολουθεί και ονομάζεται ξηρασία. Η ξηρασία είναι μια δίαιτα στην οποία δεν τρώει και δεν πίνει τίποτα για τρεις μέρες. 

«Αυτές τις μέρες κάνω “ξηρασία” για τρεις μέρες. Δεν πίνω και δεν τρώω τίποτα. Υπάρχει γενικότερα μια φιλοσοφία που λέει ότι αν δεν δώσεις φαγητό και νερό στον οργανισμό σου, θα φάει και θα πιει τον εαυτό του. Για τρεις μέρες δεν τρώω και δεν πίνω τίποτα. Κάνεις υπομονή όταν διψάς, γυμνάζεις και την υπομονή σου. Τώρα είμαι στη δεύτερη μέρα, έχω άλλη μία. Νόμιζα ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά το κυριότερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να αντιμετωπίσεις τη δίψα, είναι το μυαλό σου τι παιχνίδια σου κάνει και πώς μπορείς εσύ να επικεντρωθείς σε αυτό.

Το έχω ξανακάνει μια φορά και είναι οκ. Σου κάνει καλό και στο τέλος νιώθεις πιο ελαφρύς, πιο δυνατός. Και κάνεις καλύτερη διαχείριση του στρες, άρα και των νεύρων…», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Προσοχή! Αν θέλετε να ακολουθήσετε την συγκεκριμένη μέθοδο, συμβουλευτείτε πρώτα κάποιον ειδικό, γιατρό ή διατροφολόγο.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .