Σάββατο, Ιουλίου 30

Πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γης;

Breaking news

Satan summoning his Legions

Yπάρχει κι ένα φιλοσοφικό ερώτημα που μπαίνει σε όσους επιτυγχάνουν κάτι πιο σημαντικό στη ζωή τους από το να περιμένουν στην ουρά -30 οξυδερκείς νοματαίοι -για να παραγγείλουν εσπρέσο και να τον πιουν σε πλαστικό (ή χάρτινο κυπελάκι) επειδή αυτό είναι μόδα.

Βy Legion

Εάν βάλεις αυτούς τους οξυδερκείς που στο μεταξύ έχουν ξεπεζέψει από Range Rover Evoque και ετοιμάζονται να αγοράσουν διαμέρισμα-sea view στα κοσμοπολίτικα Βλάχικα της Βούλας με 27.000 τ.μ., στην ουρά της Εφορίας, της ΔΕΗ και της Πολεοδομίας, θα αρχίσουν να χτυπιούνται ότι δεν υπάρχει εξυπηρέτηση.

Πάμε να δούμε το φιλοσοφικό ερώτημα που μπαίνει.

Πρέπει να υπάρξει μείωση του πληθυσμού της Γης ή όχι;

Είναι ακριβώς αυτό το ερώτημα που όφειλε να μπαίνει στο μυαλό ενός εκάστου από τους 8 δις κατοίκους τους πλανήτη πολύ πριν ξεσπάσει η πανδημία μια και υπήρχαν όλες οι ενδείξεις ότι είχε ξεκινήσει η εφαρμογή. Το ερώτημα εάν πρέπει να σκοτώνεις τους ανθρώπους, ώστε να μειώσεις το πληθυσμό έχει πολλές προσεγγίσεις, ηθικολογικές, θρησκευτικές, ουμανιστικές. Θα μπορούσε η απάντηση να είναι απλά>

-Γιατί μπορούμε….

Γιατί σκοτώνουμε τα κουνούπια;

-Γιατί, απλά μπορούμε…

Το γεγονός ότι μπορούμε αποδεικνύεται καθημερινά ανά το κόσμο εξαιτίας της πρωτοφανούς παθητικότητας.

Με πρωτοφανή παθητικότητα αποδέχονται το γεγονός ότι καθώς περπατάνε, αθλούνται, κολυμπάνε, σωριάζονται κάτω ξαφνικά και εγκαταλείπουν τα εγκόσμια χωρίς να ανοίξει ρουθούνι αφού στο μεταξύ έχουν περάσει τις πύλες των Εμβολιαστικών Κέντρων Ευθανασίας που λειτουργούν ανά το κόσμο έχοντας ήδη δώσει ένα παγκόσμιο ποσοστό εμβολιασμού COVID-19 πάνω από 62%.

Καθώς ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Β΄Παγκόσμιος Πόλεμος όφειλαν να είναι νωπά στις μνήμες των ανθρώπων αναρωτιέσαι τι διδάσκει τελικά η ιστορία εάν δεν σου δίδαξε ότι όφειλες να φροντίσεις να μην ξαναυπάρξει.

Τι έκανες άνθρωπέ μου όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο;

Πως προετοίμασες τον εαυτό σου και την οικογένειά σου στη πιθανότητα (σημερινή πραγματικότητα πλέον) ενός νέου Χίτλερ;

Πως συνέβαλες ώστε να μην επαναληφθεί η Ιστορία;

Ποιους έχρισες φύλακες;

Σε ποιους ανέθεσες να σε προφυλάξουν εσένα και την οικογένειά σου από την έλευση ενός νέου Χίτλερ;

Ποια μέτρα πήρες για να μην ξαναζήσεις αυτόν τον εφιάλτη;

Εκ του αποτελέσματος τα μέτρα και οι προφυλάξεις σου αποδεικνύονται ανεπαρκείς και ξέρεις γιατί συνέβη αυτό;

Θα το πούμε κάπως μεταφορικά.

Ως εξής>

-Οι καλοί καιροί δημιουργούν αδύναμους ανθρώπους. Οι αδύναμοι άνθρωποι δημιουργούν κακούς καιρούς. Οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους… Αυτή είναι η Ιστορία της ανθρωπότητας.

Στα χρόνια λοιπόν που μεσολάβησαν από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο οι καλοί καιροί σε γενικές γραμμές δημιούργησαν αδύναμους ανθρώπους, άσκεφτους ή με νωθρή σκέψη.

Παράλληλα δημιούργησαν χρεοκοπημένα κράτη. Δηλαδή τεράστιο παγκόσμιο χρέος. Η συνήθως καφενόβια δικαιολογία είναι ότι το χρέος είναι ανύπαρκτο, τα λεφτά είναι αέρας κλπ.

Δλδ παίρνεις διακοποδάνειο 3.000 ευρώ και πας με τη Παναγιώτα στα Κουφονήσια.

Εδώ μάλιστα την αφήνεις έγκυο, σε 9 μήνες τεκνοποιεί το οξυδερκές αντίγραφο των προτύπων, με φόντο ένα παγκόσμιο χρέος 400 τρις, και ένα χρέος της χώρας σου 400 δις, ενώ απαιτείς από το κράτος να περιθάλψει και να εξασφαλίσει παιδικούς σταθμούς, υγειονομική περίθαλψη, σχολεία, κλπ για τον καρπό των Κουφονησίων.

Κι αυτό χωρίς να ρωτήσεις τους δανειστές που δανείζουν το κράτος σου γιατί να θέλουν να πετάνε από το παράθυρο τα λεφτά τους;

Τα 400 τρις παγκόσμιο χρέος πονάνε τις τσέπες κάποιων-ρωτήστε τον Elon Musk να σας εξηγήσει επ΄αυτού.

Εφ΄όσον λοιπόν εσύ είσαι Φλου και φέρνεις απογόνους στο κόσμο για να τους περιθάλψει ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, ο Νίκος Φίλης και ο Αλέξης Τσίπρας γιατί εγώ που πληρώνω τα κερατιάτικα-δλδ δανείζω το κράτος σου να μην αποφασίσω να απαλλαγώ από 6-7 δις κατοίκους;

Εκ των πραγμάτων δεν θα με εμποδίσει κανείς. Έχω μάλιστα το άλλοθι ότι κάθε άνθρωπος που γεννιέται χωρίς να έχουν εξασφαλίσει οι γεννήτορές του τα προς το ζειν και μου ζητάει δανεικά (διά μέσω του κράτους του) για να μεγαλώσει να μην θέλω να γεννιούνται αλόγιστα νέοι άνθρωποι που απογειώνουν το χρέος.

Πέρα από το χρέος αυτός που είναι σε θέση να μειώνει τον πληθυσμό χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανένα-παρότι οι ανατροπές εδώ δεν αποκλείονται ειδικά όταν ο θύτης δεν σέβεται τον κανόνα του Μακιαβέλι που λέει ότι τα κακά πρέπει να τα κάνεις μαζεμένα (και να μην σέρνονται δύο χρόνια τώρα)-ένας παράγοντας είναι η ικανοποίηση από τη θυσία των θυμάτων. Μα αυτό είναι κτηνωδία θα πείτε.

Κτηνωδία θα την αποκαλέσουν τα θύματα, οι δράστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον όρο ψυχαγωγία, ισορροπία της φύσης, απονομή δικαιοσύνης και πάει λέγοντας.

Οποιος έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι, στη προκειμένη περίπτωση αλλά και στη διάρκεια της Ιστορίας που είναι υπόθεση των νικητών και κυρίως των σκηνοθετών.

Επίσης ο τρόμος είναι εξαιρετικό εργαλείο για τη κυριαρχία του κόσμου. Και απογείωση του τρόμου είναι να κατασκευάζεις τον δράστη και το θύμα.

Ενα άλλο επιχείρημα υπέρ της μείωσης του πληθυσμού είναι η απέχθεια του παγκόσμιου πληθυσμού προς την Ιστορική γνώση όπως προαναφέραμε. Όταν η Ιστορία δεν διδάσκει είναι λογικό να επαναλαμβάνεται. Έχουμε δύο και πλέον χρόνια τώρα μία πανδημία σε εξέλιξη για την οποία 8 δις οξυδερκείς άνθρωποι του πλανήτη δεν αναρωτήθηκαν μετ΄επιτάσεως το αυτονόητο.

Πως προέκυψε!

Χαλάει η κούρσα που πας βόλτα τη Παναγιώτα Πισπιρίγκου και πας στο συνεργείο. Εδώ το παιδί θα σου πει φταίει το ρουλεμάν του εκκεντρικού εκεντροφόρου. Γι΄αυτή τη πανδημία 8 δις άνθρωποι δεν αναρωτήθηκαν πως προέκυψε και αρκούνται κοντά 3 χρόνια τώρα να τρυπιούνται εμπιστευόμενοι την επιστήμη.

Πράγματι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά (όπως ο Bill Gates στις θεατράλε συνεντεύξεις του) με την οξυδέρκεια των απογόνων Κουφονησίων, Καλιφόρνιας, LA κλπ.

Σ΄αυτό το σημείο για την αποβλάκωση της μάζας πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν τα διαβόητα ΜΜΕ. Από τους Times της Νέας Υόρκης έως τα εγχώρια κακέκτυπά τους οι εκδότες και οι διευθυντές των οποίων έχουν την ψευδαίσθηση ότι υπηρετούν και ανήκουν στην ελίτ. Μάλιστα επειδή πήραν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού πιστεύουν ότι θα κυκλοφορούν για πάντα ως μέλη της ελίτ με αυτά. Έχουν την ψευδαίσθηση. Κάνουν λάθος.

Το μηχάνημα θα εντοπίζει εάν έχουν κάνει 4η, 5η, 6η, 7η, 8η, 9η,10η,11η,12η, 13η, 14η δόση. Αφήστε που δεν θα χρειαστούν τόσες πολλές. Ήδη σχετική εκτίμηση από το ρεπορτάζ των The Epoch Times θέλει περίπου 700 εκατ. μετοικήσαντες έως το 2028-2030.

Επανερχόμαστε λοιπόν στο αρχικό ερώτημα και το οποίο είναι εάν πρέπει να μειώνεις τον πληθυσμό με κάθε δόκιμο και αδόκιμο τρόπο, με πυρκαγιές, με πρόκληση ανόδου θερμοκρασίας, με κατασκευασμένους ιούς, με νομιμοποίηση των εκτρώσεων, με πόλεμο στη παραδοσιακή οικογένεια, κλπ.

Θεωρούμε ότι αντί να σκοτώνεις θα έπρεπε να υπάρχει έλεγχος γεννήσεων.

Σ΄αυτό το σημείο είναι απέραντη υποκρισία να εμφανίζονται ανά το κόσμο οι δυτικοί ηγέτες-κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενοι- να δηλώνουν υπέρ της υποβοηθούμενης τεκνοποίησης ενώ εννοούν και υπερασπίζονται ακριβώς το αντίθετο, την υποβοηθούμενη Ευθανασία όπως για παράδειγμα ο κ. Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνέστησε στους οξυδερκείς ψηφοφόρους του να αποκτήσουν κουλτούρα εμβολιασμού COVID-19, δλδ κουλτούρα Ευθανασίας.

Μια και μιλάμε για τον Τσίπρα και τα Συριζέικα ταγάρια ακούστε να δείτε. Τους βολεύουν να υπάρχουν 1.000 Λιγνάδηδες και 1.000 Νovartis για να απασχολείται η οξυδερκής κοινή γνώμη καθώς προχωράει η ευθανασία της και το κάψιμο των δασών κλπ.κλπ.

Το παγκόσμιο χρέος είναι τεράστιο και κάποιοι αυτόκλητοι υλοποιούν την προσχεδιασμένη Τελική Λύση.

Κι αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο μεταξύ πλακωθείτε για τον Λιγνάδη, ώσπου να δείτε τα ραδίκια ανάποδα…

https://kourdistoportocali.com/news-desk/prepei-na-meiothei-o-plithysmos-tis-gis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .