Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Η Μόσχα «τρολάρει» την Δύση: «Μετακομίστε όλοι στην Ρωσία γιατί έρχεται ο χειμώνας – Θα βρείτε θέρμανση & τροφή»!

«Ελάτε στην χώρα της οποίας η οικονομία αντέχει χιλιάδες κυρώσεις»

Mία ευρηματική διαφήμιση δημιούργησαν οι Ρώσοι απευθυνόμενοι στους Δυτικούς πολίτες που μαστίζονται από την ακρίβεια, τον πληθωρισμό και σύντομα από την έλλειψη θέρμανσης με την οποία τους καλούν να έρθουν στην Ρωσία για να βγάλουν τον χειμώνα!

Μάλιστα η διαφήμιση δεν τονίζει μόνο το ζήτημα της ενέργειας και της θέρμανσης αλλά και πολλά άλλα πράγματα με τα οποία οι Ρώσοι δείχνουν στους Δυτικούς ότι παρά τις αντι-ρωσικές κυρώσεις αυτοί έχουν τα πάντα ενώ στην Δύση οι πολίτες θα έχουν σοβαρές ελλείψεις.

Όπως αναφέρει επί λέξει η διαφήμιση «Αυτή είναι η Ρωσία, υπέροχη κουζίνα, όμορφες γυναίκες, φθηνό αέριο, πλούσια ιστορία, παγκοσμίου φήμης λογοτεχνία, μοναδική αρχιτεκτονική, εύφορο έδαφος, φθηνή ηλεκτρική ενέργεια και νερό, μπαλέτο, φθηνό ταξί και ντιλίβερι, παραδοσιακές αξίες, Χριστιανισμός, καμία ακύρωση κουλτούρας, φιλοξενία, ΒΟΤΚΑ, οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις, καιρός να μετακομίσετε στην Ρωσία, μην καθυστερείτε έρχεται ο χειμώνας»!

Πολλοί «εξυπνούληδες» θα βγουν στα δυτικά και στα εγχώρια ΜΜΕ να πουν πως πρόκειται για ένα προπαγανδιστικό ρώσικο βίντεο που αποσκοπεί στο να σπάσει το ηθικό των Ευρωπαίων και γενικότερα των Δυτικών.

Όμως ότι και να πουν, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ούτε ένα γεγονός από όλα αυτά που αναφέρει το βίντεο. Προς δυστυχία των Δυτικών, όλα όσα αναφέρονται ισχύουν.

Στο τέλος κάποιοι από αυτούς τους «εξυπνούληδες» θα πουν κιόλας ότι εμείς είμαστε «Δημοκρατίες» ενώ η Ρωσία δεν είναι Δημοκρατία.

Πολύ αμφιβάλλουμε κατά πόσο ισχύει αυτό μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων και τον παγιδεύσεων των κινητών τηλεφώνων του Νίκου Ανδρουλάκη και άλλων Ευρωπαίων πολιτικών.

Δε νομίζουμε ότι σε μία υποτιθέμενη «Δημοκρατία» κάποιος θα πρέπει να φοβάται τι θα πει στο τηλέφωνο και ποιος θα το ακούσει. Όπως επίσης δε νομίζουμε ότι σε μία υποτιθέμενη δημοκρατία θα έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να λέει την γνώμη του με το πρόσχημα ότι διαδίδει fake news.

Γιατί στην Δύση εδώ και μία 10ετία έχει καταργηθεί ο όρος «ελευθερία» που δεν ακούγεται πουθενά και και πλέον διαδίδεται μονάχα ο όρος «ασφάλεια». Η «ελευθερία» όμως είναι το βασικό συστατικό της Δημοκρατίας. Η «ασφάλεια» ακούγεται σε άλλου είδους καθεστώτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.