Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Πέμη Ζούνη: Τότε έβαλα ένα Χ για να μην πάθω εγκεφαλικό

Πέμη Ζούνη: Τότε έβαλα ένα Χ για να μην ... 

Οικονομικές δυσκολίες

Σε εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Πέμη Ζούνη στο Στούντιο 4.

Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Πέμη Ζούνη όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής της διαδρομής.


«Είχα πάντα καλή σχέση με τα λεφτά. Δηλαδή δεν είχα; Δεν πειράζει! Είχα; Α, τι ωραία! Φεύγανε; Καλά! Είχα καλή σχέση και πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια μου.

Και πέρασαν λεφτά και έχασα λεφτά και το διέγραψα που έχασα μεγάλα ποσά εν μια νυκτί. Έβαλα ένα χ για να μην πάθω εγκεφαλικό» τόνισε η Πέμη Ζούνη.

 
«Έχασα εν μια νυκτί όσα χρήματα είχα μαζέψει! Ότι χρήματα είχα μαζέψει μέχρι τότε, μέχρι το 2000».

«Για ταξίδια δεν είχα πολύ καιρό, αλλά όταν ήθελα να πάρω κουρτίνες για παράδειγμα στο σπίτι… θα έπαιρνα όποια ήταν ακριβή!

Αυτό ήταν ένα χαϊλίκι μου και δεν έμπαινε στη διαδικασία να κάνω έρευνα αγοράς. Αυτό που ερωτευόμουν δηλαδή το έπαιρνα» συμπλήρωσε η Πέμη Ζούνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.