Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ Οι άσπρες ρόμπες και οι …πολιτικές «ρόμπες»


Νίκος Ι. Νικολόπουλος 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

Οι άσπρες ρόμπες και οι …πολιτικές «ρόμπες»

Στην πολιτική καταδίκη των απρόκλητων δεκάδων προσαγωγών στην ΓΑΔΑ, των υγειονομικών εκείνων που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν με ειρηνικό τρόπο έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού, προχώρησαν οι «Γαλάζιοι» του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. 

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών και πρ. υφυπουργός, Νίκος Νικολόπουλος, «τέτοιες συμπεριφορές, παραπέμπουν σε απολυταρχικά καθεστώτα και σε νοσηρές πολιτικές νοοτροπίες, τύπου  Λουδοβίκου», προσθέτοντας: 

«Την ώρα που οι υγειονομικοί, διαμαρτύρονταν κόσμια και πολιτισμένα για το καθεστώς αναστολής στο οποίο έχουν τεθεί, ευχόμενοι παράλληλα «χρόνια πολλά» στον εορτάζοντα Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης τους «κερνάει» προσαγωγές και σπρωξίματα των ανδρών της ΕΛΑΣ. 

Την ίδια ώρα, που η Αθήνα έχει γίνει «Σικάγο» και το πιστολίδι πάει σύννεφο ακόμα και μέσα σε γειτονιές και κατοικημένες περιοχές, η ΕΛ.ΑΣ (προφανώς κατόπιν πολιτικών εντολών) κινητοποίησε ολόκληρες  διμοιρίες για να προσαγάγει …30 εργαζόμενους που έκαναν το «έγκλημα» να πλησιάσουν την οικία του Πρωθυπουργού. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι με τις άσπρες ρόμπες, που πριν μερικούς μήνες ο κ. Μητσοτάκης τους αποθέωνε δημόσια για την αυταπάρνηση με την οποία επιτέλεσαν το καθήκον τους την περίοδο της πανδημίας. 

Όπως φαίνεται τελικά, κάποιοι τιμούν τις ρόμπες που φορούν και άλλοι γίνονται πολιτικές «ρόμπες»… Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.