Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετά τον κορωνοϊό

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετά τον κορωνοϊό

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τις προηγούμενες μέρες νόσησαν από κορωνοϊό. Κι ενώ ο νικητής του περσινού Survivor είναι πλέον αρνητικός, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ταλαιπωρείται ακόμη.

Η ίδια έχει έντονους πόνους στο στομάχι, όπως αποκάλυψε μέσω των instastories.

«Πολύ θα ήθελα να είμαι και εγώ σε μια παραλία, αλλά είμαι σπίτι με air condition. Γιατί ενώ πιστεύω ότι έχει περάσει ο Covid, πρέπει να μου έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στο στομάχι.

Μάλλον από τα φάρμακα. Εκτός αν ο Covid χτυπάει και στο στομάχι. Και εδώ και τρεις μέρες έχω ένα συνεχόμενο πόνο που δε μπορώ να ηρεμήσω. Ο Ιούλιος δε με πάει τόσο καλά» είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια και μετά από μηνύματα που δέχτηκε από τους followers της, η ίδια ανέφερε: «Ήδη μου έχετε στείλει μηνύματα πάρα πολλά πως υπάρχει ως σύμπτωμα αυτό. Δηλαδή εκεί που νομίζεις ότι τελειώνει ο Covid, τελικά δεν τελειώνει, έχει και άλλο. Νόμιζα πως ήταν σύμπτωση ο πόνος στο στομάχι. Ότι κάτι με πείραξε, αλλά τελικά έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετοί από εσάς. Ελπίζω να περάσει σύντομα, γιατί ο πόνος στο στομάχι είναι ό,τι πιο ανυπόφορο. Θα συμβουλευτώ και τον γιατρό μου και ελπίζω να περάσει».

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.