Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

ΑΚΚΕΛ: Οι Ολλανδοί αγρότες επαναστάτησαν γιατί είναι ελεύθεροι, χωρίς «αγροτοπατέρες» ΝΔ και ΠΑΣΟΚΗ επανάσταση των αγροτών στην Ολλανδία κατά της μητσοτακικού τύπου κυβέρνησης του Μαρκ Ρούτε ("μαθητής" και αυτός του ΓερμανοΝαζί Κλάους Σβαμπ (WEF) όπως και ο Μητσοτάκης) να γίνει παράδειγμα στους Έλληνες αγρότες και σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ότι όταν κάποιοι είναι απελευθερωμένοι από κομματόσκυλα τύπου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ετερόφωτος, δεν έχει δικούς του «αγροτοπατέρες») διεκδικούν το δίκιο τους ανοιχτά και αντρίκια απέναντι σε κάθε δικτατορίσκο.Με το πρόσχημα της ... κλιματικής αλλαγής η κυβέρνηση του Ολλανδού Μητσοτάκη επιβάλει την μείωση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής (διότι ... καταστρέφουν το περιβάλλον!) μέχρι και του σημείου της βίαιης απαλλοτρίωσης αγροκτημάτων που οι αγρότες τους δεν υποτάσσονται και τα καλλιεργούν!

Το ΑΚΚΕΛ για χρόνια ολόκληρα καταγγέλει κυρίως την σημερινή κυβέρνηση για το ανάλογα καταστροφικό έργο εναντίον των Ελλήνων αγροτών, αλλά τα κομματόσκυλα, οι «αγροτοπατέρες», πατούν με την κομματική μπότα τον λαιμό των Ελλήνων αγροτών. Μέσα στα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 200.000 αγρότες έχουν αποσυρθεί από την αγροτική παραγωγή. Ώρα οι αγρότες να αποτινάξουν τον κομματικό ζυγό και να δώσουν κλωτσιά στα ΝΔούλικα και ΠΑΣΟΚικά αγροτοκομματόσκυλα.


Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.comakkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/


7/7/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.