Πέμπτη, Ιουλίου 28

Επίθεση στα Εξάρχεια: Πως περιγράφει η δημοσιογράφος την απόπειρα βιασμού της από τον Μαροκινό - Δείτε βίντεο

Οι γείτονες, μετά την επίθεση, τρομοκρατημένοι, έχουν αναρτήσει σε πολλά σημεία πινακίδες για να προειδοποιήσουν τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους
Collage_Maker-27-Jul-2022-12_24-AM
Τον τρόμο που έζησε στα χέρια του Μαροκινού «δράκου» περιγράφει η δημοσιογράφος Ελπινίκη Χάγια. Η 41χρονη γυναίκα δέχθηκε πριν δυο ημέρες επίθεση από έναν  Μαροκινό  στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια, ο οποίος της έκανε κεφαλοκλείδωμα και όταν έχασε τις αισθήσεις της, την έσυρε σε μια πιλοτή πολυκατοικίας και επιχείρησε να τη βιάσει.

Το θύμα, είχε περιγράψει την Δευτέρα (25/7) στο protothema.gr τον εφιάλτη που έζησε και είχε αναφερθεί στην έρευνα της Ασφάλειας Εξαρχείων και του αξιωματικού που χειρίστηκε την υπόθεση και κατάφερε να την εξιχνιάσει και να ταυτοποιήσει τον Μαροκινό βιαστή και ληστή εκφράζοντας τις ευχαριστίες της για την άμεση ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σήμερα η Ελπινίκη Χάγια μίλησε και στην κάμερα του Star και αναφέρθηκε στις στιγμές τρόμου, που έζησε στα χέρια του επίδοξου βιαστή.

«Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ», είπε η 41χρονη δημοσιογράφος.

«Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου. Ξαφνικά σαν να ξύπνησε, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω», συμπλήρωσε.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ενεργώντας ταχύτατα, ταυτοποίησαν τον 26χρονο Μαροκινό δράστη, που αναζητείται.

Οι γείτονες, μετά την επίθεση, τρομοκρατημένοι, έχουν αναρτήσει σε πολλά σημεία πινακίδες για να προειδοποιήσουν τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clpseylhnhi1)


Ο Μαροκινός είχε ως συνεργό-τσιλιαδόρο  έναν 21χρονο Αιγύπριο, ο οποίος συνελήφθη ενώ τα «λαγωνικά» της Ασφάλειας Εξαρχείων μετά απο επίμονη και ενδελεχή έρευνα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον «δράκο» ο οποίος ειναι πλέον καταζητούμενος.

 Ο Μαροκινός είχε ως συνεργό-τσιλιαδόρο  έναν 21χρονο Αιγύπριο, ο οποίος συνελήφθη ενώ τα «λαγωνικά» της Ασφάλειας Εξαρχείων μετά απο επίμονη και ενδελεχή έρευνα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον «δράκο» ο οποίος ειναι πλέον καταζητούμενος.

marokinos
Ο καταζητούμενος Μαροκινός

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 21χρονος Αιγυπτιος συνεργός τσιλιαδόρος, μετά τη σύλληψη του, οδηγηθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου του ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθη ελεύθερος.

xagia
Η δημοσιογράφος Ελπινίκη Χάγια

Ο βιαστής με τον τσιλιαδόρο

Ο εφιάλτης για την κυρία Χάγια, άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 19:10 της 14ης Ιουλίου. Όπως περιγράφει βάδιζε στην οδό Ιουστινιανού ακούγοντας μουσική απο τα ακουστικά. Ξαφνικά, ο 26χρονος Μαροκινός που προφανώς την παρακολουθούσε, της ορμάει από πίσω και την αρπάζει απο τα μαλλιά. Η κοπέλα αιφνιδιάζεται και όπως λέει με ένα επαγγελματικό κεφαλοκλείδωμα, της «κόβει» την αναπνοή και την αφήνει αναίσθητη.

Στη συνέχεια περνάει στην επόμενη φάση του αρρωστημένου σχεδίου. Την σέρνει από τα μαλλιά, την οδηγεί σε μια πολυκατοικία, πέφτει πάνω της και προσπαθεί να της ξεκουμπώσει τα κουμπιά του φορέματος της. Την ίδια ώρα που έπαιζε μουσική στα ακουστικά και ο 21χρονος Αιγύπτιος συνεργός του παρακολουθούσε την κτηνωδία σε βάρος της γυναίκας και κρατούσε τσίλιες. Όμως για κακή του τύχη η δημοσιογράφος συνέρχεται και βάζει τις φωνές.

Τοτε ο Αφρικανός, τη σηκώνει ελαφρά και της αρπάζει την τσάντα. Η κοπέλα ουρλιάζει με όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει και οι περίοικοι καταδιώκουν τους δύο αλλοδαπούς με τον βιαστή ληστή να πετάει πίσω του τα πράγματα του θύματος για να κερδίσει χρόνο και να την «κοπανήσει». Τελικά οι αστυνομικοι που φθάνουν στο σημείο καταφέρνουν να περάσουν χειροπέδες στον Αιγύπτιο τσιλιαδόρο, ενώ αξιωματικός της Ασφάλειας Εξαρχείων με την επιμονή και την εμπειρία του ταυτοποιεί τον Μαροκινό ο οποιος πλέον και αναζητείται.



Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .