Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ψυχολόγος για τον Μάνο Δασκάλακη: «Τον νοιάζει πολύ η εικόνα του»

Μανος

Εκτός από τις συναντήσεις που είχε με την Ρούλα Δασκαλάκη, η κα. Σαββόγλου συνομίλησε και με τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο έβγαλε το συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν άνδρα που νοίαζεται πολύ για την εικόνα του, ενώ έχει την ικανότητα να επενδύει και να αποεπενδύει  πολύ εύκολα – ακόμη κι όταν πρόκειται για αγαπημένα του

πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

Συνοψίζοντας από τις συνεδρίες με τον πατέρα, φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Είχε τόσο στη διάρκεια των συναντήσεών μας, όσο και γενικότερα, μια συγκαταβατική στάση.
Ήταν φανερό ένα πρωταρχικό ενδιαφέρον είναι να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ό,τι γίνεται με τη σύζυγό του.

Φάνηκε επίσης να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα, νιώθωντας ενδεχομένως ότι αξιολογείται.

Θέλησε μάλιστα να μάθει τη γνώμη μου ευθέως, ρωτώντας με και ευθέως. Ωστόσο δεν επέμεινε όταν δεν απάντησα στο ερώτημά του.
Μοιάζει να μην επιμένει ιδιαίτερα όταν δεν παίρνει αυτό που αναμένει, όχι τόσο γιατί αποδέχεται να μην παίρνει αυτό που επιθυμεί, όσο γιατί μοιάζει να επενδύει και να αποεπενδύει πολύ γρήγορα από τις σκέψεις του, τις επιθυμίες και τις σχέσεις με τους άλλους, ακόμη και με σημαντικούς άλλους όπως τα παιδιά του.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.