Παρασκευή, Ιουλίου 1

Ψυχολόγος για τον Μάνο Δασκάλακη: «Τον νοιάζει πολύ η εικόνα του»

Μανος

Εκτός από τις συναντήσεις που είχε με την Ρούλα Δασκαλάκη, η κα. Σαββόγλου συνομίλησε και με τον πατέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη, για τον οποίο έβγαλε το συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν άνδρα που νοίαζεται πολύ για την εικόνα του, ενώ έχει την ικανότητα να επενδύει και να αποεπενδύει  πολύ εύκολα – ακόμη κι όταν πρόκειται για αγαπημένα του

πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει:

Συνοψίζοντας από τις συνεδρίες με τον πατέρα, φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Είχε τόσο στη διάρκεια των συναντήσεών μας, όσο και γενικότερα, μια συγκαταβατική στάση.
Ήταν φανερό ένα πρωταρχικό ενδιαφέρον είναι να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ό,τι γίνεται με τη σύζυγό του.

Φάνηκε επίσης να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα, νιώθωντας ενδεχομένως ότι αξιολογείται.

Θέλησε μάλιστα να μάθει τη γνώμη μου ευθέως, ρωτώντας με και ευθέως. Ωστόσο δεν επέμεινε όταν δεν απάντησα στο ερώτημά του.
Μοιάζει να μην επιμένει ιδιαίτερα όταν δεν παίρνει αυτό που αναμένει, όχι τόσο γιατί αποδέχεται να μην παίρνει αυτό που επιθυμεί, όσο γιατί μοιάζει να επενδύει και να αποεπενδύει πολύ γρήγορα από τις σκέψεις του, τις επιθυμίες και τις σχέσεις με τους άλλους, ακόμη και με σημαντικούς άλλους όπως τα παιδιά του.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .