Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Ο πραγματικός λόγος παραίτησης του Τζόνσον .(Συμπληρώθηκε)

Δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχει κανείς στην εξουσία στη Ντάουνινγκ Στριτ 10 αυτή τη στιγμή (και περισσότεροι από 40 υπουργοί παραιτούνται) που να θέλει να αναλάβει την ιστορική ευθύνη για αυτό.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας μιλήσουμε για τον πραγματικό λόγο παραίτησης του Τζόνσον.

Οι εδώ γουώνα μπι Τράγκας δημοσιογράφοι δεν βγάζουν άχνα. Ντάξ θα μου πει κάποιος και τι έγινε. Έγινε διότι ο λόγος είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν που πλασάρουν τα εδώ ΜΜΕ. Σύμφωνα λοιπόν με βρετανικές στρατιωτικές πληροφορίες, η παραίτηση του Μπόρις μάλλον είχε να κάνει με την εκπαίδευση των 10.000 Ουκρανών στρατιωτών που εκπαιδεύονται αυτή τη στιγμή στην Αγγλία σύμφωνα με την τελευταία εντολή του

Μπόρις. Η ιστορία, η οποία από μόνη της είναι ήδη ένα Casus Beli.

Η εκπαίδευση των ουκρανικών στρατευμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει καλυφθεί ελάχιστα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις Αγγλικές πηγές πάνω από 10.000 Ουκρανοί στρατιώτες λαμβάνουν μάχιμη και τεχνική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα επιστρέψουν στην Ουκρανία στα τέλη Ιουλίου. Οι ψίθυροι συνεχίζουν να λένε ότι στη συνέχεια θα είναι η αιχμή του δόρατος για την Ουκρανία καθώς θα είναι αυτοί που θα επιτίθενται στους Ρώσους και θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν όλες τις κατεχόμενες περιοχές από τους Ρώσους. Θα είναι η βασική δύναμη του λεγόμενου «στρατού εκατομμυρίων» του Ζελίνσκι.

Η είδηση περιλαμβάνει περίεργες λεπτομέρειες όπως «οι Ουκρανοί που θα επιστρέψουν πίσω στην Ουκρανία θα φέρουν νέα όπλα και οπλικά συστήματα του ΝΑΤΟ και θα οδηγούν πανοπλίες και οχήματα του ΝΑΤΟ». Αλλά η έννοια πίσω από τις λέξεις είναι είναι ότι τα στρατεύματα που θα επιστρέψουν δεν θα είναι μόνο Ουκρανοί... μέσα σε αυτούς θα περιλαμβάνονται επίσης χιλιάδες πραγματικοί στρατιώτες του ΝΑΤΟ από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα είναι στρατεύματα των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου που θα οδηγούν τα οχήματα και θα χειρίζονται τα συστήματα βαρέων όπλων. Το ΝΑΤΟ πιστεύει ότι εάν εισέλθουν κρυφά στην Ουκρανία υπό την κάλυψη των « Ουκρανών που επιστρέφουν με οχήματα και όπλα του ΝΑΤΟ», ότι θα αποτρέψει τον εντοπισμό τους από τη Ρωσία και προτού η Ρωσία το καταλάβει, η Ουκρανία θα έχει χιλιάδες στρατεύματα και εξοπλισμό του ΝΑΤΟ στην πρώτη γραμμή. 

Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει λεπτομερή επιχειρησιακά επιμέρους στοιχεία σε περίπτωση που η επιχείρηση πιαστεί στα πράσα, συμπεριλαμβανομένης μιας μαζικής, συντονισμένης αεροπορικής δράσης από το ΝΑΤΟ για να χτυπήσει ρωσικούς στόχους στην Ουκρανία και να παρέχει μαχητική αεροπορική υποστήριξη. Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι πριν συνειδητοποιήσουν οι Ρώσοι τι έχει συμβεί, το ΝΑΤΟ θα έχει καταφέρει να νικήσει την Ρωσία..

Όμως το πρόβλημα είναι....ότι η Ρωσία γνωρίζει ήδη αυτό το σχέδιο. Από ότι μαθαίνουμε οι Ρώσοι θα επιτρέψουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα στρατεύματα του ΝΑΤΟ να διεισδύσουν στη θέση τους... και μετά... Η Ρωσία χτυπήσει και κινηθεί γρήγορα για να σχηματίσει μια πραγματική επίθεση , που θα επιφέρει κλιμάκωση του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Παγιδεύοντας χιλιάδες δυνάμεων του ΝΑΤΟ σε ένα θανατηφόρο ρωσικό σφυροκόπημα με μοναδικές επιλογές την παράδοση ή τον θάνατο. Αυτό το σχέδιο του ΝΑΤΟ φέρεται να ξεκινήσει στις ή πριν από τις 10 Αυγούστου.

Οπότε δεν είναι περίεργο που δεν υπάρχει κανείς στην εξουσία στη Ντάουνινγκ Στριτ 10 αυτή τη στιγμή (και περισσότεροι από 40 υπουργοί παραιτούνται) που να θέλει να αναλάβει την ιστορική ευθύνη για αυτό.!!!

Όλο αυτό ταιριάζει  επίσης καλά με την προχθεσινή ομιλία του Λουκασένκο: «Η Δύση ετοιμάζει επίθεση στη Ρωσία...» 

Ίδωμεν και περιμένοντας την βίαιη σύγκρουση των 2 Βασιλικών Σεληνιακών Οίκων.... τα "σημάδια" όλα δείχνουν ότι πλησιάζει.

Υ.Γ Όλο αυτό "δένει" πολύ ωραία και με την δήλωση του  «Kissi» στο κανάλι Fox. «Ο Χένρι Κίσινγκερ  είπε στο Fox News ότι θα πρέπει να περιμένουμε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία μέχρι τα μέσα Αυγούστου». Έτσι θα αποδειχθεί όπως θέλουν οι "ειδικοί" της στρατηγικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.