Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ο Γούντι Άλεν σκέφτεται να αποσυρθεί

Ο Γούντι Άλεν σκέφτεται να αποσυρθεί

Σε πρόσφατη συνομιλία του με τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο Γούντι Άλεν είπε ότι σκέφτηκε να αποσυρθεί, ισχυριζόμενος πως θα έκανε «τουλάχιστον μία ακόμα ταινία».

Ο Γούντι Άλεν θεωρείται συνταξιούχος, ή έτσι είπε στον Άλεκ Μπάλντουιν στην πρόσφατη συνομιλία τους. Κατά τη διάρκεια ζωντανής συνομιλίας τους στο Instagram, ο Άλεν ανέφερε ότι το να κάνει ταινίες δεν είναι πια τόσο διασκεδαστικό για αυτόν.

«Πιθανόν να κάνω τουλάχιστον μία ακόμα ταινία. Πολύς από τον ενθουσιασμό έχει παρέλθει. Όταν έκανα μια ταινία, αυτή πήγαινε στις αίθουσες όλης της χώρας. Τώρα κάνεις μια ταινία και παίζεται για κάνα δύο εβδομάδες, ίσως 4 ή 6 εβδομάδες, και μετά πηγαίνει κατευθείαν στο streaming. Δεν είναι το ίδιο. Και δεν το απολαμβάνω το ίδιο» παραδέχθηκε.

«Δεν είναι το ίδιο όπως το να κάνω μια ταινία και να τη βάζω σε ένα θέατρο. Ήταν ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι το έβλεπαν 500 άτομα κάποτε… Δεν ξέρω πώς νιώθω πια όταν κάνω ταινίες. Θα φτιάξω άλλο ένα και θα δω πώς θα είναι» πρόσθεσε ο Άλεν.

Ο σκηνοθέτης έχει περιορίσει σημαντικά τον αριθμό των δημόσιων εμφανίσεών του τα τελευταία χρόνια, εν μέρει λόγω των κατηγοριών εναντίον του περί σεξουαλικής κακοποίησης. Η πρώην σύντροφος του Άλεν, Μία Φάροου, υποστηρίζει εδώ και χρόνια ότι κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη τους, Ντίλαν. Ο Άλεν όμως αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Είναι τόσο παράλογο, και ωστόσο το... επίχρισμα έχει παραμείνει και εξακολουθούν να προτιμούν να προσκολλώνται στην ιδέα ότι κακοποίησα την Ντίλαν, τότε στην πιθανότητα να την κακοποίησα», είπε ο Άλεν σε συνέντευξή του στο CBS News.

«Τίποτα από όσα έκανα ποτέ με την Ντίλαν στη ζωή μου δεν θα μπορούσε να παρερμηνευθεί ως κάτι τέτοιο… Δεν υπήρχε καμία λογική σε αυτό» είχε πει, πριν προσθέσει: «Ποτέ δεν έζησα με τη Μία, δεν κοιμήθηκα ποτέ στο σπίτι τής Μία όλα τα χρόνια που έβγαινα μαζί της. Είχαμε μια σχέση, αλλά ποτέ δεν επρόκειτο να είναι μια συζυγική σχέση».

Πηγή: thebrag.com

 

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.