Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Τρυφερά τετ α τετ σε νέα βραδινή τους έξοδο

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: Τρυφερά τετ α τετ σε νέα βραδινή τους έξοδο

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Αγγελική Ηλιάδη καθώς τους τελευταίους μήνες βιώνει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια και γνωστός personal trainer, οι οποίοι γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στη Φάρμα, ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά και δεν άργησε να αναπτυχθεί ανάμεσά τους

ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο, στο νυχτερινό κέντρο, όπου και εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Οι δυο τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, ενώ δεν έλειψαν τα φιλιά και οι αγκαλιές, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Αγγελική Ηλιάδη σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει για τον Γρηγόρη Αναστασιάδη: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη».

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.