Κυριακή, Ιουλίου 31

H Γερμανική Κυβέρνηση παραδέχεται ξαφνικά σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια COVID-19!

-Zητήστε ιατρική βοήθεια και αναφέρετε τα συμπτώματά σας στο @PEI_Germany (Ινστιτούτο Paul Ehrlich)

Ηγερμανική κυβέρνηση μόλις παραδέχτηκε ότι 1 στις 5.000 βολές Covid προκαλούν «σοβαρές παρενέργειες». Αυτό είναι προφανώς χαμηλό – αλλά ακόμα κι έτσι μεταφράζεται σε 110.000 σοβαρά τραυματισμένους μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες-σημειώνει ο Alex Berenson.

Kάντε αναγωγή στα δισεκατομμύρια εμβολιασμένων σε ολόκληρο το κόσμο προσθέστε και το άρθρο-σοφιστεία του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου υπέρ της νομιμότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των 60, προσθέστε και την σχετική απόφαση του ΣτΕ και στη συνέχεια περιμένετε για τα συμπεράσματα της έρευνας πάνω από 200 ανεξάρτητων δημοσιογράφων σε όλο το κόσμο οι οποίοι ερευνούν την προέλευση του ιού COVID-19 και τον ρόλο των εμβολίων COVID-19 και ετοιμασθείτε για μια συνέχεια που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους…

πάνω από 200 ανεξάρτητων δημοσιογράφων σε όλο το κόσμο οι οποίοι ερευνούν την προέλευση του ιού COVID-19 και τον ρόλο των εμβολίων COVID-19 και ετοιμασθείτε για μια συνέχεια που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους…

Μην τα συγκρίνετε με το εμβόλιο της γρίπης. Σε αυτό το σημείο είναι ακόμη λιγότερο αποτελεσματικά και πολύ πιο επικίνδυνα. Και καθώς δεν έχουν καμία συμβολή για την πρόκληση ανοσίας της αγέλης, οι κίνδυνοι και τα οφέλη τους θα πρέπει να αντιμετωπίζονται μεμονωμένα, δηλαδή με ιατρική συνταγή.

Τουλάχιστον στις λήψεις mRNA θα πρέπει να δίνεται προειδοποίηση μαύρου κουτιού και η χρήση τους να περιορίζεται σε άτομα άνω των 70 ετών και σε άτομα με σοβαρές συννοσηρότητες. Και θα πρέπει να απαιτείται ιατρική συνταγή, όπως ακριβώς ισχύει για κάθε δυνητικά επικίνδυνα θεραπευτικά σκευάσματα με περιορισμένη διάρκεια αποτελεσματικότητας.

 https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .