Παρασκευή, Ιουλίου 1

Η μεγάλη επιστροφή του Johnny Depp στα κινηματογραφικά σετ μετά από δύο χρόνια!

Η μεγάλη επιστροφή του Johnny Depp στα κινηματογραφικά σετ μετά από δύο χρόνια!

Ο Johnny Depp ετοιμάζεται για τη μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή του. Πρόσφατα ο σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Παρισιού αφού έκανε πρόβα κοστουμιών για τη νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, την πρώτη μετά από δύο χρόνια.

Ο διάσημος ηθοποιός θα υποδυθεί τον βασιλιά Λουδοβίκο τον ΙΕ της Γαλλίας στην ταινία που σκηνοθετεί ο Γάλλος κινηματογραφιστής Maiwenn Le Besco, και θα είναι η πρώτη φορά που

επιστρέφει στα κινηματογραφικά σετ, μετά την πρόσφατη δίκη εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard, την οποία κατηγορούσε για συκοφαντική δυσφήμηση.


Ο Johnny Depp ήταν φρεσκοξυρισμένος και στα μαλλιά του είχε κοτσιδάκια.

Προχωρώντας προς το ιδιωτικό τζετ, χαιρέτισε προσωπικό και υπαλλήλους στην ασφάλεια, δείχνοντας να έχει κέφια.

Η είδηση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική ταινία έρχεται εν μέσω αναφορών ότι συζητεί την επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής» όπου θα υποδυθεί και πάλι τον λατρεμένο καπετάνιο Jack Sparrow, σε μια συμφωνία ύψους 300 εκατ. δολαρίων.

Ο Depp μετά την ετυμηγορία που έκρινε ένοχη τη Heard για δυσφήμηση είχε δηλώσει πως παίρνει τη ζωή του πίσω και αν κρίνουμε από τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην καριέρα του προφανώς και δικαιώνεται.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .