Κυριακή, Ιουλίου 3

Σχεδόν γυμνή στη σκηνή των Mad VMA 2022 η Κατερίνα Στικούδη: Απίστευτο γλέντι στο Twitter!

madvma-stikoudi-768x461

Εκρηκτική εμφάνιση επεφύλασσε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία απέδειξε περίτρανα ότι η εγκυμοσύνη και η γέννηση του γιου της πριν από μερικούς μήνες, κάθε άλλο παρά την επηρέασαν στις κινήσεις της.

Να θυμίσουμε αρχικά ότι στις 5 Ιουνίου, εκείνη κι ο αγαπημένος της Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν το αγγελούδι τους.

Το ζευγάρι επέλεξε να δώσει στο μωρό, το οποίο ήρθε στη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο, το όνομα Βύρωνας (σ.σ. έτσι ονομάζεται ο πατέρας του Βαγγέλη Σερίφη).

Και αφού κάναμε τις απαραίτητες αναφορές στο κοντινό παρελθόν της, ήρθε η ώρα να περάσουμε σε… φρέσκα κουλούρια, δηλαδή τα Mad Awards και την παρουσία της.
Το γνωστό αψεγάδιαστο κορμί, το πανέμορφο πρόσωπο, ο «καυτός» χορός… Όλα αυτά «συναντήθηκαν» αρμονικά επί σκηνής και μάγεψαν το κοινό. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς εξάλλου;

Έπειτα ήταν και το… άλλο. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή! Ακομπλεξάριστη, άνετη, αυθεντική show woman.

Και, βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, δεν γινόταν να την αφήσει σε χλωρό κλαρί ο κόσμος του Twitter που είναι ικανός να σχολιάσει ακόμα και το… νυχάκι από το μικρό δάχτυλο του ποδιού της.

Προτού σας αφήσουμε να απολαύσετε το σόου της Στικούδη στα Mad Awards, πάρτε μια γεύση από τα «τιτιβίσματα» που έγιναν για χάρη της.

Δείτε την εκρηκτική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη:

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .