Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

MKO we4all - ΔΠ H we4all ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ

H we4all ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ

Μετατρέπουμε τους χάρτινους λογαριασμούς μας σε ψηφιακούς και πρασινίζουμε τα δάση μας

Η we4all, o Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ (Εταιρεία Ύδρευσης

και Αποχέτευσης Πρωτευούσης), σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία με όραμα τη «θρέψη ενός καλύτερου πλανήτη».

Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ και η we4all μετατρέπουν τους άλλοτε χάρτινους λογαριασμούς μας σε ψηφιακούς, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το οικολογικό αποτύπωμα μας στον πλανήτη και σώζοντας χιλιάδες δέντρα που κόβονται κάθε μήνα για την παραγωγή χαρτιού.

Μαζί θα κάνουμε το χαρτί οξυγόνο

Για κάθε 5 λογαριασμούς που μετατρέπονται σε ψηφιακούς, η ΕΥΔΑΠ και η we4all φυτεύουν  ένα δέντρο, δίνοντας στο χαρτί .. πνοή! Η συμμετοχή στη δράση είναι πολύ απλή: ακολουθείς τον σύνδεσμο της ΕΥΔΑΠ και μετατρέπεις εύκολα και γρήγορα τον λογαριασμό σου σε ψηφιακό. Βοηθάς με την πιο απλή κίνηση τον πλανήτη και τα δάση μας και γίνεσαι μέρος της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αλλαγής.

Η σύμπραξη των δύο εταιρειών σηματοδοτεί μια  σημαντική πρωτοβουλία, η οποία πηγάζει από την ανάγκη να  ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να αποτελέσει πηγή θετικής έμπνευσης  για ενεργή συμμετοχή σε δράσεις που βοηθούν την Ελλάδα, τη Φύση της, αλλά και τον Πλανήτη συνολικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.