Σάββατο, Ιουλίου 16

Ελεονώρα Μελέτη: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγo και τον πεθερό της!

Ελεονώρα Μελέτη: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγo και τον πεθερό της!

Αυλαία έριξε την Παρασκευή 8 Ιουλίου η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega ενώ η παρουσιάστρια έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

Η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο ξεκουράζεται και απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, κάνοντας κάθε μέρα κι άλλα πράγματα με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαρουσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.


Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές, καθώς θέλησαν να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης το απόγευμα της Τρίτης 12/7 βρέθηκαν στη συναυλία της Άννας Βίσση στο θέατρο Άλσος, για να διασκεδάσουν με τα υπέροχα τραγούδια της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

Κατά την άφιξή τους στο θέατρο, δεν δίστασαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και όπως θα δείτε στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη δεν βρισκόταν μόνο ο σύζυγός της αλλά και ο πεθερός της, Ηλίας Μαροσούλης, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του θεάτρου.

Οι τρεις τους έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι με την Ελεονώρα Μελέτη όπως φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τον πεθερό της, με εκείνον να την αγκαλιάζει τρυφερά.

Πηγή φωτογραφιών: NDP photo agency

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .