Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Οι ύβρεις Οικονόμου αποτέλεσμα της κατάρρευσης Μητσοτάκη λόγω Λιγνάδη και «απάτη pass»

 Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον πρωθυπουργό να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME

«Ο κ. Μητσοτάκης καταρρέοντας από τις υποθέσεις Λιγνάδη και “απάτη pass” βάζει τον κ. Οικονόμου να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα» απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, στην αιχμηρή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σχολιάσει την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, καταδικασθέντα για δύο βιασμούς ανηλίκων σε 12ετή ποινή κάθειρξης.

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει:

- ένα σχόλιο συμπαράστασης στα θύματα που βλέπουν τον βιαστή τους να κυκλοφορεί ελεύθερος.

- ένα σχόλιο ειλικρίνειας για να εξηγήσει γιατί κορόιδευε επί δύο μήνες τον κόσμο δίνοντάς του την εντύπωση ότι θα εισπράξουν 600 ευρώ.

Ο κ. Μητσοτάκης επειδή δεν μπορεί να σχολιάσει τίποτα από αυτά, γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά του, απλά βάζει τον εκπρόσωπό του να βρίζει και να χυδαιολογεί. Ευτυχώς οι πολίτες γνωρίζουν» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ηλιόπουλος.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.